Alertă cu bombă la o bancă din București, situată pe Calea Victoriei. Circulația în zonă a fost oprită

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
23/10/2019, 16:16
Alertă cu bombă la o bancă din București, situată pe Calea Victoriei. Circulația în zonă a fost oprită
Alertă cu bombă la o bancă de pe Calea Victoriei. Polițiștii intervin în aceste momente. Sursa foto: digi24.ro

Alertă cu bombă la o bancă situată pe Calea Victoriei din Capitală. Potrivit informațiilor disponibile până la această oră, angajații au luat legătura cu autoritățile, reclamând faptul că o persoană a telefonat pentru a-și exprima anumite nemulțumiri și a amenințat cu amplasarea unui dispozitiv explozibil în interiorul instituției.

UPDATE: În urma controlului pirotehnic, nu a fost identificat niciun dispozitiv potențial periculos. În ceea ce privește persoana care a formulat amenințarea cu bombă, aceasta a fost identificată, însă, din ultimele informații, se pare că nu se află pe teritoriul țării noastre. Având în vedere situația creată, Secția 10 Poliție a deschis o anchetă în vederea săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Amenințare cu bombă la o bancă din București

La fața locului au ajuns în scurt timp mai multe echipaje de poliție, dar și specialiști pirotehniști din partea IGPR. Oamenii legii verifică acum sediul unității bancare în căutarea obiectului cu pricina. Totodată, Brigada Rutieră anunță că traficul este restricționat pe Calea Victoriei, între Bulevardul Regina Elisabeta și Piața Națiunilor Unite.

Se pare că un şofer de TIR, client al băncii, s-a certat cu reprezentanţii băncii în urmă cu o săptămână, iar în cursul zilei de miercuri a revenit, printr-un apel telefonic, şi a spus că dacă ar fi în România, ar da foc biroului, transmite Antena 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×