Întâmplare neașteptată pe ruta Birmingham-București: ”Îngerii există, iar eu am întâlnit unul!”

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
21/06/2019, 10:01
Întâmplare neașteptată pe ruta Birmingham-București: ”Îngerii există, iar eu am întâlnit unul!” GALERIE FOTO
Marius Simionică, impresionat de gestul unei însoțitoare de zbor Sursa foto: Facebook

Marius Simionică era pasager într-un avion de pe ruta Birmingham-București, când a văzut o întâmplare care l-a emoționat. Una dintre însoțitoarele de zbor, Gabriela Roșu a făcut un gest simplu și frumos care a adus bucurie în sufletul unei persoane în vârstă. Ulterior, bărbatul a povestit toată întâmplarea frumoasă pe pagina sa de Facebook.

Marius Simionică, impresionat de oamenii cu suflet mare

Unii oameni nu au nevoie de motive pentru a face gesturi mici și drăguțe. Așa s-a întâmplat și în timpul unui zbor de pe ruta Birmingham-București. Marius Simionică a observat o întâmplare care l-a emoționat până la lacrimi. Ulterior, bărbatul care strânge fonduri și face campanii umanitare a povestit pe Facebook gestul frumos pe care l-a făcut una dintre însoțitoarele de zbor, pe numele său Gabriela Roșu.

”Îngerii există, iar eu am întâlnit unul”, așa a început bărbatul postarea de pe contul de socializare. „ Aseară am zburat pe ruta Birmingham-București cu compania #WizzAir. Și tare aș vrea să vă fac cunosc un gest care mie unul mi-a umplut sufletul de bucurie și poate pe cât de mic pare pentru unii, pe atât de uriaș a fost pentru mine. Pe rândul 37A stă o doamnă de vârsta a 3 a care privea cum oamenii își cumpărau sandwich-uri și altele. La un moment dat se ridică, merge în spate (eu în general stau pe ultimul loc) și timidă întreabă cât costă un sandwich, i se răspunde că 4€ și se întoarce la locul ei și se caută prin buzunare. La scurt timp, acest înger se întoarce din spate cu un sandwich (diferit de cele vândute, probabil sandwich-ul personal) și îl întinde doamnei cu un zâmbet molipsitor, iar la 2 minute distanță îi aduce și un pahar de apa ❤??? ”, a continuat Marius să povestească gestul mic, dar semnificativ.

Românul care nu a rămas indiferent la problemele celor care au plecat din România și s-au stabilit în Marea Britanie spune că a întâlnit de-a lungul vieții cântăreți, actori sau fotbaliști, dar niciodată nu s-a fotografiat cu aceștia. Dar de data aceasta, Marius a dorit să imortalizeze momentul cu însoțitoare de zbor, Gabriela Roșu. „Am întâlnit la viața mea multe vedete (cântăreți, actori, fotbaliști) însă niciodată nu am cerut să fac poză cu vreunul… #Wizzair, te iert pentru toate întârzierile ? Lumea e făcută din gesturi mici, nu din vorbe mari. ”. a încheiat bucureșteanul.

Marius Simionică, românul care face acte caritabile pentru oamenii nevoiași
Marius Simionică, impresionat de gestul unei însoțitoare de zbor
Sursa foto: Facebook

Cine este Marius Simionică, românul dedicat copiilor nevoiași

Marius Simionică (38 de ani) face parte dintr-o categorie destul de rară. El s-a dedicat în ultimii ani ajutorării oamenilor nevoiași care au nevoie de sprijin material. După ce a părăsit Legiunea Străină și s-a mutat în Anglia, Marius a dus la bun sfârșit mai multe proiecte caritabile. În anul 2012 a creat un grup pe Facebook , numit ”Informații în UK”, dedicat românilor ajunși în Marea Britanie unde oferea detalii despre viața în Anglia, informații despre acte și diverse aplicații despre carduri.

Primul act caritabil a fost pentru o familie venită la muncă în Birmingham. Femeia, soțul acesteia și cei doi copii au fost scoși din casa unde locuiau cu chirie, după o lună de muncă în care nu au primit niciun ban. Femeia a ajuns în stradă, într-o stație de mașină și l-a sunat pe Marius fiind dornică să se întoarcă în România. El și-a sunat câțiva prieteni și împreună au strâns peste 700 de lire, bani cu care a cumpărat bilete spre România, cazare la un motel, iar și 190 £ în numerar. Și din acel moment, Marius s-a decis să ajute familiile nevoiașe aflate în impas.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×