Insula iubirii, sezonul 5, a ajuns la final. Duminică, ultimul episod difuzat de Antena 1

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
05/09/2019, 13:31
Insula iubirii, sezonul 5, a ajuns la final. Duminică, ultimul episod difuzat de Antena 1
Insula iubirii, sezonul 5, ajunge la final. Sursa foto: Antena 1

Antena 1 va difuza duminică ultimul episod din Insula Iubirii, sezonul 5. Cuplurile care și-au testat fidelitatea în Thailanda ajung la capătul aventurii, iar surprizele vor fi pe măsura acestei ediții, anunță postul de televiziune. Una dintre despărțirile care i-a surprins pe telespectatori este cea dintre Gia și Bogdan.

Insula Iubirii, sezonul 5, ajunge la final pe 8 septembrie

Cei doi au decis să pună stop relației în urma confruntării din Thailanda, după cele 30 de zile în care amândoi au fost nevoiți să reziste tentației ispitelor. „Nu îmi doresc să mai revin asupra deciziei. Nu o să fie ușor, după zece ani, am crescut parcă împreună. Este un pas pe care trebuie să îl fac acum, pentru că dacă nu îl fac, atunci s-ar putea să n-o mai fac niciodată”, a spus Gia de la Insula Iubirii, sezonul 5, scrie a1.ro.

De departe, cea mai așteptată decizie este cea pe care o vor lua Geanina și Costas după Bonfire-ul care va fi transmis în ultimul episod al reality-show-ului, duminică, 8 septembrie, de la ora 20:00. Geanina a mers hotărâtă să renunțe la relația cu Costas, după ce acesta i-a fost infidel pe insulă. Dacă va pune piciorul în prag până la capăt și își va reface viața fără partenerul cu care a ajuns în Thailanda, rămâne de văzut în ultimul episod al sezonului!

insula iubirii sezonul 5
Antena 1 ar renunța la filmarea unui al șaselea sezon Insula Iubirii. Sursa foto: Antena 1

Fanii vor un sezon All Stars, însă Antena 1 pare să renunțe la emisiune

Și Teodora și Eusebiu trebuie să ia o decizie după cele 30 de zile pe care le-au petrecut în Thailanda. Cel de-al cincilea sezon Insula Iubirii a fost unul din cele mai slabe ca audiență din istoria emisiunii, iar presa mondenă a scris că Antena 1 se gândește să nu mai filmeze un alt sezon, date fiind costurile uriașe ale acestei producții. Fanii emisiunii și-au exprimat dorința pe rețelele de socializare ca Antena 1 să facă o ediție All Stars, adică una în care să participe concurenții care au făcut istorie.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×