Inna, avere impresionantă. A depășit vedete cu greutate, precum Ilie Năstase

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
27/01/2020, 12:18
Inna, avere impresionantă. A depășit vedete cu greutate, precum Ilie Năstase
Inna are o avere impresionantă Sursa foto: infomusic.ro

Inna este o artistă foarte cunoscută în România, dar și peste hotare! De fapt, artista a devenit prima dată celebră în străinătate, iar mai apoi în România. De ani de zile își încântă fanii, iar câștigurile sunt pe măsură.

Inna are o avere impresionantă

Vedeta din România a ajuns să fie una dintre cele mai bine plătite artiste din România. Inna, pe numele său real Elena Alexandra Apostoleanu, se află în topul celebrităților din România atunci când este vorba despre avere.

Potrivit unui top realizat de site-ul CelebrityNetWorth, al celor mai înstărite vedete din lume, Inna a depășit celebrități din România precum Ilie Năstase. Averea vedetei în vârstă de 33 de ani este estimată la 20 de milioane de dolari, pe când cea a lui Ilie Năstase este estimată la 15 milioane de euro. În fruntea clasamentului se situează Ion Țiriac, cu p avere estimată la două miliarde dolari.

Inna poate câștiga și 35 de mii de euro pentru un concert de 40 de minute

În ultima perioadă, tarifele cerute de Inna în țară pentru un concert de 40 de minute nu mai pușin de 15-20 de mii de euro, dar au fost cazuri când aceasta a solicitat și primit chiar și 35 de mii de euro.

Ca orice vedeta care se respectă, Inna are și câteva pretenții atunci când este solicitată la un eveniment. Cântăreța vrea să stea doar la hoteluri de cinci stele, indiferent de oraș, atât ea, cât și echipa ei, care este formată din 16 persoane.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×