Înmormântarea directoarei muzeului „Iulia Hașdeu”. Jenica Tabacu, moarte suspectă!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/12/2018, 13:44
Înmormântarea directoarei muzeului „Iulia Hașdeu”. Jenica Tabacu,  moarte suspectă!
Directoarea muzeului ”Iulia Hașdeu” a fost găsită spânzurată, în locuința sa.

Directoarea muzeului ”Iulia Hașdeu” a fost găsită spânzurată, în locuința sa. Moartea femeii, în vârstă de 50 de ani, este una suspectă. Familia sa a găsit-o fără suflare și a alertat serviciul 112. Din nefericire, efortul medicilor de a o salva a fost în zadar.

Astfel, luni, 24 decembrie, trupul acesteia va fi depus la templul de spiritism, construit de Bogdan Petriceicu Hașdeu, iar familia acesteia va sta acolo până miercuri, pentru a-i fi alături în ultimele clipe pe pământ. Fiica Jenicăi Tabacu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook despre moartea mamei sale și despre dorința acesteia de a-și petrece sărbătorile acolo.

Înmormântarea directoarei muzeului ”Iulia Hașdeu”

”Va multumesc pentru gandurile bune… Mama, sotia, personalitatea remarcabila a Municipiului Campina, Jenica Tabacu, a ales drumul catre Îngeri! In acest an, Sarbatoarea Craciunului o vom petrece impreuna la Castel, in Familie, asa cum si-a dorit dintotdeauna!

Înmormântarea directoarei muzeului „Iulia Hașdeu”. Jenica Tabacu,  moarte suspectă!
Moartea femeii, în vârstă de 50 de ani, este una suspectă.

„Doamna Hasdeu”, asa cum o alinta tata, va fi ghidul inimilor celor care au cunoscut-o, pentru ultima data, incepand de luni, dupa-amiaza, 24.12.2018, pana miercuri de dimineata, cand va pleca spre locul vesniciei, Cimitirul „Invierea lui Lazar”, a scris Rafaela Moraru.

Luis Lazarus: ”Erau niște situații tensionate acolo la muzeu”

Luni, în cadrul postului Realitatea TV, Luis Lazarus a comentat moartea suspectă a acesteia, dar și decizia bisericii de a nu efectua o slujbă. ”Doamna director Jenica Tabacu a fost cercetată de DIICOT la un moment dat. Pe de altă parte, au fost și niște probleme de ordin familiar. (…)Erau și niște situații tensionate acolo la muzeu. Cu toții știm că acolo era un templu de spiritism.

Înmormântarea directoarei muzeului „Iulia Hașdeu”. Jenica Tabacu,  moarte suspectă!
Castelul ”Iulia Hașdeu”

(…)Decizia bisericii de a nu afecta o slujbă este o problematică. Eu nu înțeleg această atitudine morală, pentru că suntem în preajma Crăciunului. Biserica nu are un verdict științific”, a declart Lazarus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×