INCREDIBIL! “Vrem Salam la UNTOLD!” Inițiativa devenită VIRALĂ pe Facebook

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
25/07/2019, 13:17
INCREDIBIL! “Vrem Salam la UNTOLD!” Inițiativa devenită VIRALĂ pe Facebook GALERIE FOTO

“Vrem Salam la UNTOLD!” este o inițiativă care a plecat pe Facebook și care s-a viralizat imediat! Inedita solicitare a atras deja peste 5.000 de persoane, care s-au arătat interesate de o astfel de apariție pe scenele festivalului din România, devenit cunoscut pe toate continentele lumii!

”Vrem Salam la UNTOLD” s-a viralizat pe Facebook

”Este inacceptabil să se pună manele la un festival și să nu fie Salam. Sper că vocea noastră va fi auzită și oamenii care trebuie vor ști să asculte. Nu ne putem permite încă o greșeală catastrofală. Să ne alaturăm cu toții acestui eveniment: Salam la Untold !!! Forța Forța Forța!!!!​” este  descrierea evenimentului creat pe Facebook cu numele ”Vrem Salam la Untold 2019”.

Fie că este o inițiativă serioasă, sau una făcută în glumă, imagini cu tineri care au sărit în sus de bucurie atunci când au auzit o melodie cântată de Adrian Minune la alte festivaluri au fost redate de toate televiziunile din România, iar rețelele de socializare au fost pline cu imagini din timpul melodiei respective.

Vrem Salam la UNTOLD
Vrem Salam la UNTOLD

DJ-ul Tommy Cash, ultima apariție la Electric Castle, după ce a pus o manea

Reacțiile nu au întârziat să apară: ”Terminați cu prostiile. Salam are mereu exclusivitate la Electric Castle” – a comentat unul dintre internauți, în timp ce un altul a pus o imagine cu una dintre variantele de traducere ale cuvântului Untold, din care reiese că s-ar traduce și ca ”fără număr”!

Prima manea care a răsunat la un festival de muzică electronică a fost a lui Adrian Minune, ”Așa sunt zilele mele”. Cel care a surprins publicul din România a fost Salvatore Ganacci, care a pus melodia respectivă la festivalul Neversea. La fel a făcut și DJ-ul Tommy Cash, care a pus aceeași melodie la Festivalul Electric Castle. Inițiativa lui Tommy Cash nu a fost apreciată deloc de organizatori, care i-au promis că a fost ultima dată când a urcat pe scenele Electric Castle.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×