Incident la stația de metrou 1 Mai din București: Un pasager a fost strivit și târât de tren

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
09/10/2019, 16:49
Incident la stația de metrou 1 Mai din București: Un pasager a fost strivit și târât de tren
Incident la stația de metrou 1 Mai din Capitală. Sursa foto: clubferoviar.ro

Un grav incident a avut loc la stația de metrou 1 Mai din București, unde un pasager și-a prins piciorul și a fost târât apoi de tren. La fața locului a ajuns o Ambulanță SMURD, notează presa centrală.

Incident la 1 Mai, în București: Tânăr strivit de tren și târât de tunel

Bărbatul și-a prins piciorul, care a fost strivit de tren, iar pasagerul a fost târât pe peronul din stație intrând până în oglinda de pe colț, de la marginea locului unde oamenii așteaptă trenurile. Din imaginile publicate de cei de la observator.tv, se poate observa geamul spart de la capătul peronului, semn că incidentul a fost unul destul de grav.

incident metrou 1 mai
Imagine de la locul incidentului, după producerea acestuia. Sursa foto: observator.tv

Călătorul a fost transportat la spital

Călătorul a fost strivit între tunelul metroului și tren, bărbatul suferind o fractură de picior și traumatism cranio-cerebral. La stația 1 Mai de la metrou a ajuns de urgență un echipaj medical, iar tânărul a fost transportat în siguranță, în cele din urmă, la cel mai apropiat spital din Capitală.

Conducerea Metrorex a deschis o anchetă, la fel și polițiștii, pentru a stabili cu claritate împrejurările producerii acestui nefericit eveniment care a avut loc astăzi.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×