Incendiu violent la periferia orașului Geoagiu! Mai multe case s-au făcut scrum în cartierul muzicanților

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
16/10/2019, 13:23
Incendiu violent la periferia orașului Geoagiu! Mai multe case s-au făcut scrum în cartierul muzicanților GALERIE FOTO
Incendiul a izbucnit la o oră întârziată. Sursa foto - facebook

Incendiu uriaș la periferia orașului Geoagiu în județul Hunedoara. A fost o noapte înfiorătoare pentru cei care locuiesc în cartierul muzicanților. Un foc uriaș a cuprins mai multe locuinţe și, din păcate, un bărbat și-a pierdut viața în urma evenimentului. Zeci de oameni au fost evacuaţi, mulți dintre ei fugind care încotro, îmbrăcați în haine de casă. Pompierii Detaşamentului Orăştie şi ai Gărzii de Intervenţie Geoagiu au fost alertaţi în jurul orei 1:30 dimineața.

Incendiu violent la periferia orașului Geoagiu!

Echipele de intervenție au fost anunțate la numărul de urgență, 112, că a izbucnit un incendiu mare într-un cartier de case de la periferia oraşului.  În cel mai scurt timp au fost dislocate în zona indicată 4 mașini de pompieri cu apă și spumă și o ambulanță SMURD tip B2. La sosire, pompierii au constatat că focul se manifesta cu putere la un şir de 4 locuinţe cu pereţi exteriori comuni şi anexele acestora cu o suprafaţă totală de aproximativ 300 metri patraţi.

Incendiul a fost observat şi anunţat cu întârziere, drept pentru care, inițial, pompierii au limitat arderea. Oamenii care locuiau în cele patru locuințe, cuprinse de flăcări, au reușit să iasă la timp. Pentru un bărbat de 72 de ani, lucrul acesta a devenit imposibil. Bătrânul a rămas blocat în casă în urma prăbușirii acoperișului. „Cei 30 de oameni care locuiau în cele 4 locuinţe au reuşit să se autoevacueze la timp, cu excepţia unui bărbat.

Incendiu violent la periferia orașului Geoagiu! Incendiu
Pompierii s-au luptat ore bune cu flăcările. Sursa foto – facebook

Mai multe case s-au făcut scrum în cartierul muzicanților

O adolescentă cu atac de panică a fost preluată de echipajul de pompieri şi transportată cu ambulanţa la UPU Orăştie. Intervenţia pompierilor a stopat extinderea incendiului la alte locuinţe şi la o hală din apropiere”, a informat ISU Hunedoara. Intervenţia pompierilor a stopat extinderea incendiului la alte locuinţe şi la o hală din apropiere. După finalizarea intervenţiei, pompierii au concluzionat că incendiul a fost generat de o sobă folosită necorespunzător.

„Procurorii au analizat zona și au observat o unitate de încălzire care era un real pericol pentru toată lumea. Din păcate, de aici a și plecat incendiul, unul care a fost observat cu întârziere, dată fiind ora întârziată”, au mai transmis cei de la ISU Huneodara

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×