Incendiu puternic la Mall Berceni! O mașină arde la subsolul clădirii! Centrul comercial este evacuat!

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
24/11/2019, 16:39
Incendiu puternic la Mall Berceni! O mașină arde la subsolul clădirii! Centrul comercial este evacuat!
Incendiu la Mall Berceni. Sursa foto: monitoruldeneamt.ro

Un incendiu a izbucnit în urmă cu scurt timp la un mall din București! Fumul gros iese de la subsolul clădirii, unde se pare că o mașină a luat foc!

Incendiu la Mall Berceni

Mai multe mașini de pompieri au sosit la fața locului și se pregătessc să stingă incendiul. Încă nu sunt informații legate de răniți sau victime în urma incendiului de la Mall Berceni. Nu se cunoaște nici dacă oamenii care se aflau în acel moment în mall au fost evacuați, potrivit Antena3.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

La fața locului au sosit și mai multe ambulanțe, potrivit martorilor oculari. Se pare că incendiul are loc la etajul -2. Parcarea este plină de fum, iar șoferii încearcă să-și scoată mașinile din subsol.

Pompierii au sosit la fața locului după 30 de minute

Oamenii sunt evacuați acum din centrul comercial! Sociologul Marius Pieleanu, aflat într-un birou din zona mall-ului a declarat la Antena 3 că pompierii au venit la fața locului după 30 de minute, iar polițiștii încă nu sunt la fața locului. Pieleanu a spus că în acest moment, civilii dirijează circulația!

Vom reveni cu amănunte!

Închide ×