Incendiu violent la Vâlcea, la o fabrică de cauciucuri! S-a emis şi RO-Alert

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
23/11/2019, 13:50
Incendiu violent la Vâlcea, la o fabrică de cauciucuri! S-a emis şi RO-Alert
Incendiu puternic la un depozit de cauciucuri din Drăgășani, Vâlcea. Sursa foto: MEDIAFAX

Incendiu la o fabrică de cauciucuri din județul Vâlcea. Fumul toxic degajat, periculos pentru locuitori, a făcut autoritățile să transmită mesaje de avertizare prin sistemul de SMS RO-ALERT. Incendiul a cuprins o fabrică din municipiul Drăgășani.

Incendiu puternic la Vâlcea: Depozit de cauciucuri în flăcări

Depozitul de anvelope a fost cuprins de flăcări în această dimineață, anunță cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Vâlcea, notează știrileprotv.ro. Purtătorul de cuvânt al instituției, Cătălin Popescu, spune că 50 de metri pătrați au fost afectați de deflagrație.

Din fericire, în momentul producerii incendiului niciun angajat al depozitului nu era acolo, deci nu există victime. Au intervenit patru mașini de stingere, iar acolo a ajuns și o ambulanță SMURD pentru orice eventualitate, dar și o autospecială CBRN.

Cetățenii, avertizați prin RO-ALERT

Autospecialele CBRN  sunt mașini de cercetare care sunt trimise în cazul unor accidente nucleare ori în cazul unor deflagrații care produc multă toxicitate în mediul înconjurător, la scurgerile de materiale chimice și biologice și sunt folosite pentru decontaminarea personalului de intervenție și a celui afectat.

Cei de la ISU Vâlcea au trimis mesaje prin sistemul RO-ALERT pentru mai multe localități. Primele mesaje au ajuns în Drăgășani, apoi în comunitățile învecinate din Verguleasa, Ștefănești, Sutești, Crețeni, Mirofani, Prundeni și Vulturești.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×