Incendiu major la un service din Brașov. Două persoane au fost rănite și cinci mașini au fost avariate. VIDEO

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
21/01/2020, 15:23
Incendiu major la un service din Brașov. Două persoane au fost rănite și cinci mașini au fost avariate. VIDEO
Două persoane au suferit arsuri și cinci mașini au fost distruse în urma unui incendiu la un service din Brașov. Sursa foto: pixabay.com

Un service auto din Brașov a luat foc marți, 21 ianuarie 2020, iar în urma incendiului au fost rănite două persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, cinci autoturisme au fost distruse după ce au fost cuprinse de flăcări.

Service auto în flăcări, în Brașov. 2 persoane au fost rănite

Un service auto din zona Bartolomeu, Brașov, a fost cuprins de flăcări în urmă cu puțin timp. Pompierii au fost alertați prin apel la numărul de urgență 112 și au ajuns în număr mare la stingerea incendiului care a dus la rănirea a două persoane. Victimele au suferit arsuri ușoare și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Reprezentanţii ISU Braşov au transmis că pentru stingerea flăcărilor au intervenit două autospeciale cu apă si spumă şi o autoscară. La momentul izbucnirii incendiului se aflau în interiorul service-ului auto cinci autoturisme la care pompierii nu au putut ajunge din cauza fumului dens.

Primele cercetări arată că cele cinci mașini care se aflau în service au fost cuprinse de flăcările imense și au fost distruse. Anchetatorii au deschis un dosar și caută în momentul de față cauza producerii incendiului.

Alt incendiu a dus la rănirea unei persoane, în Fetești

Locuitorii unui bloc cu patru etaje din Fetești, Ialomița au fost evacuați de urgență după ce una dintre garsonierele situate la etajul al doilea a luat foc. Primele cercetări arată că incendiul izbuncit marți, 21 ianuarie, s-a produs de la o butelie care nu a fost închisă corespunzător.

Butelia a emanat gaze inflamabile în locuința unui bărbat care a suferit arsuri ușoare la nivelul feței. Acesta nu a dorit să meargă la spital. Și o femeie în vârstă de 61 de ani a suferit atacuri de panică, dar a refuzat de asemenea, să fie transportată la spital.

La locul incidentului s-au deplasat două echipaje de la Staţia de Pompieri Feteşti, cu două autospeciale de stingere încadrate opt subofiţeri şi o ambulanţă SAJ, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ialomiţa, Ani Cercel.

Un incendiu din Gălești, Mureș, a dus la moartea unei persoane

Incendiile au dus și la moartea unei persoane din Gălești, județul Mureș. Serviciul de Voluntari pentru Situații de Urgență Gălești a intervenit în cursul acestei zilei, 21 ianuarie, la o casă care a fost cuprinsă de flăcări.

Potrivit informațiilor Biroului de Presă al ISU Horea Mureș, persoana care locuia în locuința respectivă nu s-a putut salva. Din păcate, persoana era imobilizată la pat și a fost găsită de pompieri carbonizată.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×