Încă un politician din România este infectat cu coronavirus! Deputatul liberal Mircea Banias, depistat pozitiv

Marian Popovici  
înStiri de ultima ora
16/03/2020, 22:00
Încă un politician din România este infectat cu coronavirus! Deputatul liberal Mircea Banias, depistat pozitiv
Încă un politician din România este infectat cu coronavirus! Deputatul liberal Mircea Banias, depistat pozitiv

Deputatul liberal Mircea Banias este infectat cu coronavirus. Anunţul a fost făcut de Grupul de Comunicare Strategică. Politicianul este asimptomatic şi în cazul său va fi declanşată o anchetă epidemiologică.

Încă un politician din România este infectat cu coronavirus!

Din declaraţiile parlamentalului reiese că el nu este contact direct cu niciunul dintre parlamentarii confirmați pozitiv anterior şi nu a participat la întâlnirile politice la care a fost şi senatorul Vergil Chiţac.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

În plus, omul politic nu a făcut deplasarea în zonele considerate de risc. Parlamentarul a fost testat sâmbătă în Parlament şi în cazul său va fi declanşată o anchetă epidemiologică.

„Nu a luat contact direct cu niciunul dintre parlamentarii confirmați pozitiv cu noul coronavirus”

Comunicatul Grupului pentru Comunicare Strategică:

„În cursul zilei de luni, 16 martie a.c., au fost comunicate rezultatele testelor efectuate sâmbătă, 14 martie a.c., la Palatul Parlamentului.

În urma acestora a fost confirmat un singur caz pozitiv al infectării cu noul coronavirus (COVID-19) în persoana deputatului Mircea Banias.

Potrivit declarațiilor domniei sale, nu a luat contact direct cu niciunul dintre parlamentarii confirmați pozitiv cu noul coronavirus, nu a participat la reuniunile politice la care a luat parte senatorul Vergil Chițac și nu a efectuat deplasări în zone aflate sub atenționare.

Deputatul Mircea Banias este asimptomatic. Și în cazul domniei sale va fi declanșată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor contacților.

Recomandăm tuturor persoanelor care s-au aflat într-un contact direct cu o persoană confirmată cu noul coronavirus să se autoizoleze la domiciliu și să informeze în cel mai scurt timp autoritățile.”

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×