Încă un atac armat într-un mall din Bangkok. Un bărbat înarmat a împuşcat mortal o persoană şi a rănit o alta

în Stiri de ultima ora
18/02/2020, 13:23
Încă un atac armat într-un mall din Bangkok. Un bărbat înarmat a împuşcat mortal o persoană şi a rănit o alta
Atac armat într-un mall din Bangkok

O persoană a fost ucisă şi alta rănită într-un atac armat, într-un mall din Bangkok, Thailanda. În urmă cu zece zile, într-un alt mall din capitala Thailandei un soldat a deschis focul şi a ucis nu mai puţin de 29 de persoane.

Atac armat la un mall din Bangkok. O persoană a fost ucisă, iar o altă rănită

Un bărbat înarmat a deschis focul într-un mall din Bangkok. O persoană a fost ucisă, iar o alta a fost rănită în urma împuşcăturilor.

A avut loc un incident cu arme de foc la Century Plaza. A fost vorba despre o chestiune personală. O persoană a murit şi o alta a fost rănită”, a declarat colonelul de poliţie Krissana Pattanacharoen.

29 de persoane au fost ucise acum 10 zile, într-un atac similar

Pe 8 februarie, acum 10 zile un alt atac armat şoca o lume întreagă. Un bărbat înarmat, identificat apoi ca Jakrapanth Thomma, a deschis focul într-un mall din capitala Thailandei şi a împuşcat mortal nu mai puţin de 29 de persoane.

Atunci, au fost împuşcaţi soldaţi, civili, poliţişti. Jakrapanth Thomma, în vârstă de 32 de ani, soldat, a furat arme de calibru greu, precum şi un vehicul Humvee de la o bază militară din oraşul Nakhon Ratchasima.

Astfel, înarmat, bărbatul a deschis focul asupra celor ce se aflau în incintă la acel moment.  Au pierit 29 de oameni nevinovaţi. Atacatorul, Jakrapanth Thomma, s-a ascuns după atac câteva ore prin mall.

Într-un final poliţia thailandeză l-a reperat şi l-a împuşcat mortal pe agresor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×