Atac armat la Berlin! Un cetățean turc a fost împușcat, alți 4 au fost răniți

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
15/02/2020, 13:22
Atac armat la Berlin! Un cetățean turc a fost împușcat, alți 4 au fost răniți
Atac armat la Berlin! Un cetățean turc a fost împușcat, alți 4 au fost răniți *foto: tagesspiegel.de

Tragedie în seara de Valentine’s Day în capitala Germaniei. Astfel, vineri seara cel puțin o persoană a fost ucisă și alte patru rănite la Berlin. Totul s-a petrecut în fața complexului polivalent „Tempodrom”, în timp ce se desfășura un spectacol pentru comunitatea turcă din oraș, arată site-ul Der Taggespiegel.

Împușcături la Berlin în timpul unui spectacol de teatru

Autoritățile susțin că o persoană a murit, în timp ce alte patru persoane au fost rănite, dintre care una se află în stare gravă.

Autorul atacului armat a reuşit să fugă şi este căutat aciv de autorităţi. Anchetatorii încearcă să afle motivul atacului. Potrivit unor surse din cadrul comisiei de anchetă, autorităţile nu exclud posibilitatea ca atacul să fi fost comis de mai multe persoane.

Imediat după atacul armat, la fața locului au fost mobilizați 200 de agenți de poliție. „Pentru moment, nu avem informaţii asupra motivului atacului”, a declarat sâmbătă dimineaţă un reprezentant al Poliţiei din Berlin.

Atacul armat a avut loc în timpul unui show de comedie

Cetățeanul care a fost împușcat avea 42 de ani și era cetățean turc. De altfel, în momentul în care a avut loc atacul armat, la „Tempodrom” se desfășura un show de comedie numit „Guldur Guldur Show”, după o emisiune celebră din Turcia.

Cei peste 3.000 de spectatori prezenți la show au fost forțați să iasă pe ieșirea de urgență după ce s-au auzit împușcăturile.

Rămâne de văzut dacă autoritățile din Germania vor reuși să îl identifice pe atacator.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×