Atac armat în București. Un individ înarmat cu o puşcă a deschis focul asupra unei vînzătoare dintr-o casă de amanet

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
14/02/2020, 23:10
Atac armat în București.  Un individ înarmat cu o puşcă a deschis focul asupra unei vînzătoare dintr-o casă de amanet
Atac armat în Bucureşti

Un atac armat a avut loc în Bucureşti, vineri seară. Un tip înarmat cu o puşcă tip airsfot a intrat întro-o casă de amanet şi a dechsi focul spre vînzătoarea aflată după tejghea. Atacul a avut loc în zona Iancului.

Atac armat în Bucureşti. Un bărbat a tras focuri de armă într-o casă de amanet

Un bărbat înarmat cu o puşcă tip airsoft a deschis focul spre o vânzătoare a unei case de amenet. Vineri seară, bărbatul a intrat în casa de ament situată în zona Incului din Capitală şi a tras înspre vânzătoare.

Femeia a început să ţipe ca din gură de şarpte, astfel a fost auzită de mai mulţi trecători care au intrat în casa de amanet şi lo-au imobilizat pe agresor. Tot aceştia au anunţat şi poliţia. Bărbatul agresor a fost preluat de către poliţişti şi a fost dus la audieri.

Vânzătoarea împuşcată a primit îngrijiri medicale la faţa locului. A refuzat să fie dusă la spital

Potrivit pirmelor informaţii, bărbatul este marinar şi are 46 de ani. În momentul atacului, agresorul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind beat. Vânzătoarea casei de amanet a primit îngrijiri medicale, însă a refuzat să fie dusă la spital.

În această seară, 14.02.2020, în jurul orei 20.00, prin apel 112 a fost anunțat un incident în zona Piața Iancului, în fața unei case de amanet. Câteva persoane aflate în zonă au imobilizat un bărbat, care, conform declarațiilor acestora, a atacat casiera unei case de amanet.

Un echipaj de poliție aflat în zonă a intervenit de urgență și l au condus la sediul secției 8 pe bărbat. Din primele date a rezultat ca la momentul închiderii casei de amanet, operatoarea a fost atacată cu o armă.

Asupra bărbatului imobilizat a fost găsit un pistol de tip air soft. Femeia a primit îngrijiri medicale la fața locului, după ca a fost transportată la spital.

La acest moment se efectuează cercetarea la fața locului, bărbatul de 45 de ani fiind audiat la, sediul secției de poliție

Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată„, anunță Poliția Capitalei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×