Imaginile momentului de la mare! VIDEO. Toți turiștii sunt scandalizați de gestul unui bărbat!

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
25/07/2019, 13:47
Imaginile momentului de la mare! VIDEO. Toți turiștii sunt scandalizați de gestul unui bărbat! GALERIE FOTO
Tineri filmati cand arunca algele inapoi in mare

Angajații unei plaje private au scandalizat o lume întreagă, după ce au fost filmați în timp ce iau algele aduse de mare la mal și le aruncă înapoi în mare! Clipul video s-a viralizat pe Internet, iar oamenii au rămas cu gura căscată atunci când au văzut gestul tinerilor.

Tineri filmați când aruncă algele înapoi în mare

Turiștii se plâng că autoritățile locale sau cei care administrează plajele nu reușesc să îndepărteze algele, în zona dintre Dacia Sud și Parc., iar acest lucru le strică vacanța turiștilor veniți în concediu pe litoral.

În imaginile trimise de turiști, mai mulți tineri sunt filmați în timp ce încearcă să strângă algele. Unul dintre ei aruncă algele înapoi în apă cu lopata, în timp ce un altul renunță la activitatea sa și se îndepărtează de mal, după ce realizează că este filmat. După cum se poate vedea în imagini, tânărul care aruncă algele înapoi în mare „curățase” deja în acest fel plaja în urma sa. Vezi VIDEO AICI!

Tineri filmati cand arunca algele inapoi in mare
Tineri filmati cand arunca algele inapoi in mare

Cercetătorii spun că baia alături de alge este sănătoasă

Vegetaţia subacvatică se pare că a fost smulsă de pe fundul mării şi adusă la ţărm după vremea rea din ultimele zile. Cantități însemnate de alge au ajuns astfel pe litoralul Mrii Negre.

Cercetătorii marini nu sunt îngrijoraţi de acest fenomen. Ei spun că este unul natural şi apare în fiecare vară când temperatura se menţine ridicată mai multe zile la rând. Chiar dacă turiștii nu sunt deloc încântați de algele aduse la mal, care au și un miros destul de urât, cercetătorii spun că acestea sunt benefice sănătății pentru cei care fac baie printre alge.

„Aceste alge au întrunit o serie de factori care le favorizează dezvoltarea și mă refer aici la temperatura ridicată a apei, transparență foarte mare pentru acest sezon. Când ele sunt proaspăt desprinse și aduse la mal sunt chiar benefice, pentru că această baie în cocktail de minerale și de vitamine este benefică”, a declarat pentru digi24.ro Tania Zaharia, director științific la Inistutul de Cercetări Marine „Grigore Antipa”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×