Imaginile intervenției de la Colectiv, mai mult decât edificatoare. Adi Despot, surprins salvând victimele – FOTO

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
24/10/2019, 11:50
Imaginile intervenției de la Colectiv, mai mult decât edificatoare. Adi Despot, surprins salvând victimele – FOTO
Imaginile intervenției de la Colectiv au fost publicate de Libertatea. Sursa foto: libertatea.ro/ antena3.ro. Colaj: Fanatik

Imaginile intervenției de la Colectiv, din noaptea zilei de 30 octombrie, sunt mai mult decât edificatoare. În ele sunt surprinși civili încercând să salveze victimele, printre care și artistul Adi Despot de la Vița de vie. Din respectivele imagini reiese ceva cu totul stupefiant: pompierii păreau să fie depășiți de situație, iar felul în care salvatorii au tratat victimele ridică mari semne de întrebare.

Imaginile intervenției de la Colectiv, stupefiante

Răniții sunt purtați pe paleți, iar unii dintre ei, cu arsuri pe aproape toată suprafața corpului, cu carnea deșirată din cauza arsurilor, sunt târâți pe pământ ca niște cârpe. E adevărat că, din punct de vedere medical, este recomandat ca arșii să fie puși la sol, însă chiar și pentru asta există niște proceduri, un modus operandi pe care se pare că nu l-au respectat toți cei de la ISU ajunși la fața locului.

Imaginile publicate astăzi de libertatea.ro nu au apărut niciodată în ultimii patru ani, nu au ajuns nici la procurori și nici la Corpul de control al Guvernului Cioloș.  VEZI VIDEOCLIPUL INTEGRAL AICI.

imaginile intervenției de la colectiv
Adrian Despot, unul dintre salvatorii de la Colectiv. Sursa foto: libertatea.ro

Adrian Despot, printre salvatori

„Pentru că în imaginile filmate de Departamentul de Informare și Relații Publice al ISU se vedea altceva decât versiunea care fusese comunicată oamenilor, anume că intervenția de salvare a vieților a fost impecabilă, aceste imagini nu au fost făcute publice niciodată!”, a declarat un pompier pentru ziarul Libertatea.

Printre salvatorii civili care au participat la operațiunea Colectiv se numără și Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie. Acesta apare pe filmare dând o mână de ajutor pompierilor trimiși de DSU la clubul Colectiv. Videoclipul publicat în premieră de Libertatea are aproape 21 de minute și arată un lucru cumplit: intervenția nu a fost una de succes, așa cum se lăuda acum 4 ani părintele SMURD, Raed Arafat.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×