Imagini terifiante din casa unui american. Ce au înregistrat camerele video în timpul nopții

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
01/05/2020, 22:57
Imagini terifiante din casa unui american. Ce au înregistrat camerele video în timpul nopții
Imagini terifiante, înrgistrate în casa unui american

Sistemul video al unui proprietar a filmat imagini terifiante în timpul unei nopți: o siluetă ca o fantomă care se mișca la el în bucătărie. Bărbatul a pus filmarea pe internet și a cerut opinii despre imaginea înregistrată.

Imagini terifiante, filmate în casa unui american

Un utilizator de Reddit (site de știti și divertisment), proprietarul casei în care s-a făcut filmarea, a fost speriat după ce camerele video din casă au filmat o siluetă ca o fantomă care se mișca la el în bucătărie în timpul nopții.

Omul a pus filmarea pe internet si a cerut păreri menționând că filmarea este cât se poate de reală. Înregistrarea video acopră trei zone din casă: bucătărie, living și hol.

Pe filmare, în jurul secundei 5, o umbră neagră se poate vedea mișcându-se rapid prin fața frigiderului. În același timp, camera video de pe hol prinde o mișcare subtilă.

Oamenii au crezut că a fost doar o insectă

Proprietarul a declarat ca avea ferestrele închise și că a simțit că îi este foarte frig, mai ales când a trecut pe hol. O parte din privitori nu a putut vedea mișcarea datorită filmarii alb-negru.

Unul a spus: „Ai încredere. Poate a fost numai o insectă care a opturat sursa luminii. Stai calm și poartă-te ca atare, ești pe mâini bune”

Altul a adaugat: „Singurul lucru pe care îl poți spune, cu siguranță, este că ceva negru în mișcare s-a reflectat în frigiderul tău. Aveai nevoie de o cameră video pusă în unghiul opus în bucătărie pentru a vedea ce a fost în realitate”.
Proprietarul a asigurat că nu era vorba de vreo insectă pentru că, dacă era, trebuia să apară și pe celelalte camere video. Pentru a face totul și mai bizar, a spus că atunci când s-a mutat în casă, în februarie, camerele video erau deja acolo.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×