Imagini Revelion 2019, în România și în lume! Scene dezolante, în Piața Constituției

Victor Anghel   
în Stiri de ultima ora
01/01/2019, 17:34
Imagini Revelion 2019, în România și în lume! Scene dezolante, în Piața Constituției GALERIE FOTO
Imagini Revelion 2019, în România și în lume! Scene dezolante, în Piața Constituției

Gata, e oficial: toate statele de pe întreg mapamondul au trecut în 2019, dar oamenii din Hawaii, Tahiti şi Samoa Americană încă petrec, pentru că la ei a fost miezul nopții abia astăzi, la ora 13:00, ora României. În țara noastră, românii și turiștii au petrecut până în zori în toate orașele. Printre cele mai mari petreceri s-au dat în Brașov, Sibiu, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara și București. Vă reamintim că 60.000 de oameni au sărbătorit intrarea în Noul An în stradă, la concertul centenar din Piața Constituției. După ce petrecerea s-a încheiat însă, în urma petrecăreților au rămas munți de gunoaie și resturi de mâncare.

Atât în galeria foto, cât și în rândurile de mai jos, v-am pregătit imagini impresionante surprinse în mai multe colțuri din lume cu ocazia nopții de Revelion 2019. Din nefericire, românii care au petrecut noaptea trecută afară au arătat încă o dată că mai trebuie să înveţe să se comporte civilizat. Scenele filmate în Piața Constituției, unde au cântat nume sonore din industria muzicii românești, printre care Delia și Antonia, Smiley, Irina Rimes, The Motans și Carla’s Dreams, sunt unele dezolante: cantități uriașe de gunoaie au rămas în urma lor.

Imagini Revelion 2019, în România și în lume! Scene dezolante, în Piața Constituției

Primii dintre pământenii care au intrat în 2019 au fost locuitorii arhipelagurilor Kiribati, Tonga şi Samoa din Oceanul Pacific; s-a întâmplat ieri la ora 12:00, ora locală a României. La doar o oră distanță, turișii și localnicii din Noua Zeelandă au ciocnit cupele cu șampanie și au participat la petreceri de stradă şi au admirat tradiţionalul foc de artificii din Auckland, lansat de pe Sky Tower, cel mai înalt zgârie-nori din emisfera sudică – 328 de metri.

Ulterior, rând pe rând au trecut în Noul An ţările Asiei de Est – din Japonia, China şi cele două Corei, până în Filipine, Thailanda şi Maldive. A urmat Asia Centrală şi Orientul Mijlociu. Primele ţări de pe bătrânul continent Europa care au intrat în 2019 au fost: Rusia, ţările din Caucaz, după care a venit rândul nostru şi al vecinilor din Balcani, dar şi mare parte din continentul african. Dacă dați play la filmările de mai jos, veți putea să vedeți care a fost atmosfera în Piața Constituției la miezul nopții.

În imaginile de mai jos puteți admira focurile spectaculoase din Dubai. Cristiano Ronaldo se numără printre vedetele care au petrecut în acest loc splendid noaptea de Revelion.

View this post on Instagram

Happy New Years from Dubai

A post shared by Luxury (@luxury) on

Ultimii pământeni care au pășit în Noul An au fost cei din Hawaii, Tahiti şi Samoa Americană; mai exact astăzi, la ora 13:00, ora României.

Potrivit specialiștilor, se estimează că peste 3 miliarde de oameni au privit evenimentele organizate în orașele mari de pe planetă la televizor sau online. An de an, autorităţile investesc în cea mai nouă tehnologie pentru focurile impresionante de artificii de Revelion.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×