Imagini rare cu Carmen Iohannis, pe vremea când era o domnișoară. Prima doamnă, pasionată de balet

Dan Suta   
în Stiri mondene
19/11/2019, 17:44
Imagini rare cu Carmen Iohannis, pe vremea când era o domnișoară. Prima doamnă, pasionată de balet GALERIE FOTO
Carmen Iohannis, prima doamnă a României, alături de Klaus. Sursa foto: PRO TV

Carmen Iohannis este una dintre cele mai discrete prime-doamne din România. S-a remarcat mereu prin eleganță și a oferit de fiecare dată un zâmbet cald când o surprindea presa, indiferent de loc și eveniment. Puțini știu că profesoara de engleză de la un liceu din Sibiu era pasionată de artă, în tinerețe luând lecții de pian și de balet.

Carmen Iohannis, o adevărată lady

Faptul că prima doamnă a luat de mică lecții de dans poate fi una dintre explicațiile pentru care arată atât de bine la vârsta de 59 de ani. În tinerețe, soția lui Iohannis avea un look cu totul diferit. Purta breton și avea părul lung, închis la culoare, în tendință cu moda vremurilor respective. Pentru a vedea fotografiile cu Carmen Iohannis accesează galeria foto a acestui articol.

Carmen nu s-a schimbat foarte mult după vârsta de 22 de ani când l-a cunoscut pe profesorul de fizică cu care a rămas până la această vârstă împreună, în sensul că și-a păstrat eleganța, feminitatea și candoarea, ba chiar a refuzat să se bucure de privilegiul de a fi prima doamnă a țării și a rămas să predea engleză la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu, semn că nu a fost niciodată atrasă de faimă sau funcții.

Marele regret al cuplului Iohannis: nu au putut avea copii

Marele regret al cuplului Iohannis este faptul că nu au putut avea copii. Nu regret acele afirmaţii şi nici nu le-am făcut, deci nu am ce regreta. Eu am spus că, din păcate – ca să nu înţeleagă cineva că intenţionat nu avem copii -, nu avem copii. Nu s-a putut. Şi atunci am avut resurse pentru altceva. Eu mi-aş fi dorit mai mult decât orice să investesc aceste resurse în copiii proprii, dar nu a fost să fie”, declarase Iohannis în urmă cu ceva timp, scrie viva.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×