Imagini incredibile din Tenerife! Turiștii au fost obligați de Poliție să plece în hotel de pe faleză. VIDEO

Marian Popovici   
în Stiri de ultima ora
16/03/2020, 17:08
Imagini incredibile din Tenerife! Turiștii au fost obligați de Poliție să plece în hotel de pe faleză. VIDEO
Imagini incredibile din Tenerife! Turiștii au fost obligați de Poliție să plece în hotel de pe faleză. FOTO: Profimedia

Spania este una dintre cele mai lovite țări europene de coronavirus. Turiștii care sperau la o vacanță de vis în Tenerife în această perioadă și au apucat să ajungă acolo au un sejur de coșmar.

Imagini incredibile din Tenerife! Turiștii au fost obligați de Poliție să plece în hotel de pe faleză.

Radio 6 Tenerife a publicat imagini din weekend cu turiștii care erau obligați de forțele de ordine să părăsească faleza și să meargă în hoteluri din cauza amenințării de coronavirus. Turiștii s-au conformat, deși unii dintre ei s-au arătat vizibil nemulțumiți.

VEZI VIDEO: 

🚷POLICÍA NACIONAL DESALOJA TURISTAS. Obliga a los turistas a abandonar el Paseo Marítimo de Los Cristianos en cumplimiento de las restricciones de libre circulación en Estado de Alarma.📻A las 14:00 h. Informativo Especial en FM, Radio6App y www.radio6tenerife.com. Por favor, #quédateencasa #stayathome

Posted by Radio 6 Tenerife on Sunday, March 15, 2020

Pe imagini se observă cum turiștii sunt ridicați de pe bănci de forțele de ordine, iar unii dintre ei nu înțeleg de ce nu pot sta la relaxare pe faleză, vociferând la adresa polițiștilor.

Spania este una dintre cele mai lovite țări din cauza coronavirusului. Până în acest moment, în Spania s-au înregistrat 7844 de cazuri și 292 de morți.

Turiștii, blocați în Tenerife? Spania este o zonă de risc

În Peninsula Iberică este al doilea cel mai mare focar de coronavirus din Europa, după Italia, unde sunt înregistrate 24747 și 1811 decese la ora actuală.

Din păcate, o mare parte a acestor turiști sunt blocați în Tenerife, în condițiile în care mai multe țări europene și-au închis granițele la zborurile din zonele periculoase, iar Spania este considerată în acest moment o zonă de risc.

Președintele României, Klaus Iohannis a decretat luni, de la ora 15:00, starea de urgență pentru următoarele 30 de zile. Președintele recomandă evitarea mulțimilor și deplasarea doar în caz de necesitate majoră.

În România s-au înregistrat până acum 158 de cazuri de coronavirus și, din fericire, nu există nicio persoană decedată. În țara noastră, 9 dintre pacienții care au suferit de coronavirus sunt vindecați.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×