Imagini incendiare cu Andreea Tonciu pe Instagram. Fanii au criticat-o dur

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
07/05/2020, 21:59
Imagini incendiare cu Andreea Tonciu pe Instagram. Fanii au criticat-o dur
Imagini incendiare cu Andreea Tonciu pe Instagram. Fanii au criticat-o dur

Andreea Tonciu a postat pe Instagram o fotografie în care apare îmbrăcată doar în lenjerie intimă. Imaginea incendiară a stârnit reacții negative, pentru că urmăritorii nu se așteptau să o mai vadă în această ipostază, după ce a devenit soție și mamă.

Cum s-a fotografiat Andrrea Tonciu pentru Instagram

De când stă acasă, Andreea Tonciu este mult mai activă pe rețelele de socializare cu imagini și activități pe care le împărtășește cu cei care o urmăresc. Printre ultimele postări se află și o imagine extrem de sexy, care s-a dorit a fi apreciată de fani, în realitate, însă, a fost taxată dur.

 

Andreea Tonciu, lenjerie intimă, reacție fani
Andreea Tonciu s-a fotografiat în lenjerie intimă
sursă foto: Instagram

„Dacă Rebi o să vadă această fotografie oare ce o să spună? ?”, a fost comentariul postat la poza vedetei. Un altul a fost lăsat de o femeie  care i-a zis că acum este soție, mamă, are o fetiță de crescut și că, ar trebui să renunțe la imaginile de acest gen. ”Adica tu ai o fetită de crescut, dar tu stai goala in fata aparatului! „Super” o mama mai … n-am vazut”, a scris ea.

Andreea nu a rămas datoare

”Tonciu ai zis ca esti o Doamna ????”, a fost un alt mesaj care, de această dată, a sco-o din fire pe Andreea, care nu s-a mai putut abține și a răspuns cu o replică la fel de acidă ca și cometariul postat. „Draga mea, doamneele nu pot fi sexy???????”, a reacționat imediat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu şi-a arătat temperamentul vulcanic şi în cadrul emisiunii Bravo, ai stil!. Încă de la primele episoade ale emisiuniii, fire certăreaţă, Andreea Tonciu a avut mai multe schimburi acide de replici cu Maria Iloiu, fostă ispită la emisiunea Insula Iubirii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×