Imagini halucinante: ce se întâmplă când bărbații se cred femei! Mori de râs

Ciprian Postolache   
în Poze haioase
28/12/2018, 16:03
Imagini halucinante: ce se întâmplă când bărbații se cred femei! Mori de râs GALERIE FOTO
Ashley Hesseltine, bărbatul care a ajuns celebru cu pozele sale extrem de feminine

Cum se simte un bărbat în pielea unei femei, pe Instagram? Destul de bine, judecând după numărul de urmăritori. Un comediant a avut ideea să pozeze în ipostaze feminine. Și, ce a început ca o joacă a devenit un adevărat fenomen. Bărbatul a devenit viral și a ajuns  la aproape un milion de urmăritori care mor de râs la fiecare postare a sa de pe Instagram. Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus!

Ashley Hesseltine este comediant și ideea de a ironiza postările pe care le fac puștoicele pe Instagram i-a venit în 2014. Atunci a avut prima fotografie în ipostază feminină. Ce a început ca o joacă pentru cunoscuți s-a transformat destul de repede într-o afacere. Acum la 4 ani de când a intrat în pielea femeilor, bărbatul a devenit celebru. A ajuns la 882.000 de urmăritori pe Instagram.

Ce se întâmplă când bărbații se cred femei! A ajuns vedetă cu postările sale

Fanii comediantului ce se pozează în ipostaze feminine se distrează la fiecare postare a acestuia. De când a devenit celebru, Ashley Hesseltine a ajuns să facă din distracția sa o adevărată afacere. Acum bărbatul postează aprope în fiecare zi la cererea fanilor săi din toată lumea.

Ashley Hesseltine, bărbatul care a intrat în pielea femeilor și a ajuns celebru pe Instagram

Farmecul postărilor sale nu îl reprezintă doar imaginea în sine, ci mai ales comentariile ce însoțesc aceste fotografii. „Mă simt drăguță, poate o să șterg postarea mai târziu”, sau „Eu, după ce mi-am îndeplinit sarcina de a face nimic la muncă azi”, sunt câteva din comentariile ce însoțesc poze cu bărbatul care în câteva din fotografii nu s-a sfiit să pozeze destul de sumar îmbrăcat.

Un bărbat ce se crede femeie, de Crăciun!

În perioda Sărbătorilor  bărbatul a avut și o postare specială de Crăciun. O fotografie alături de câinele său, alături de un brad împodobit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×