Imagini din locuința familiei Sînă. Anca Serea și Adi au deschis porțile casei și au postat imaginile pe Youtube – Foto și VIDEO

Dan Suta   
în Stiri mondene
09/12/2019, 19:20
Imagini din locuința familiei Sînă. Anca Serea și Adi au deschis porțile casei și au postat imaginile pe Youtube – Foto și VIDEO GALERIE FOTO
Anca Serea și Adi Sînă s-au mutat în casă nouă. Sursa foto: Youtube 5 copii

Anca Serea și Adi Sînă  au deschis porțile casei în care locuiesc și le-au arătat internauților. Emisiunea Acces direct a fost printre primele care a preluat imaginile și a arătat în ce condiții trăiesc cei doi alături de cei șase copii pe care îi au împreună.

Imagini din noua locuință a familiei Sînă. Anca Serea și Adi le-au publicat pe Youtube

Familia formată de cântărețul Adrian Sînă (trupa Akcent) s-a mărit recent cu încă un membru, de fapt, o membră: micuța Lea. Cei doi sunt acum mai fericiți ca niciodată și spun că Lea a adus și mai multă armonie în locuința lor.

Toți membrii familiei sunt îndrăgostiți de Lea, căci nu se dezlipesc nicio secundă de ea.

Anca Serea se consideră o femeie împlinită

Adi și Anca s-au mutat recent în casă nouă, o vilă cu două etaje, în care fiecare copil are propria lui cameră.

În reportajul difuzat de emisiunea de la Antena 1, copiii descoperă noua lor locuință cu un entuziasm molipsitor. După ce au văzut cu toții noul lor cămin au luat masa împreună.

Părinții și copiii s-au delectat cu o pizza delicioasă și sucurile lor preferate. „Ce frumos este și eu nu voiam să vin” , a declarat unul dintre cei mici când a pășit în casă.

Într-un inteviu recent, Anca Serea a spus că pruncii pe care îi are sunt sursa energiei de care are nevoie, motivul pentru care se trezește în fiecare zi.

„Nu mă enervez aproape niciodată. Nici nu mă cert, nici nu mă enervez. Pe copii, sincer, nu-mi aduc aminte să-i fi pedepsit vreodată. Mă înțeleg cu ei din priviri. Cred că cea mai dură pedeapsă ar fi să nu mai vorbesc cu ei sau să mă vadă supărată. Cred că de vreo cinci, șase ani nu mă mai enervez”, mărturisește Anca, potrivit forbes.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×