Anca Serea și Adi Sînă au ales nașii pentru fiica lor. Data la care va avea loc botezul micuței Leah Maria

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
02/11/2019, 20:53
Anca Serea și Adi Sînă au ales nașii pentru fiica lor. Data la care va avea loc botezul micuței Leah Maria
Anca Serea și Adi Sînă au ales nașii pentru fiica lor. Sursa foto: ele.ro

Anca Serea și Adi Sînă au ales deja nașii pentru fiica lor cea mică! Marele eveniment se apropie cu pași repeze, iar cei doi soți sunt ocupați până peste cap cu punerea la punct a unltimelor detalii pentru botez, dar și pentru petrecerea de după.

Anca Serea și Adi Sînă au ales nașii pentru fiica lor

Adi Sînă și Anca Serea o vor creștina pe fetița lor la jumătatea lunii noiembrie. Evenimentul va avea loc în Ialomița, iar părinții sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile.

“Pe 16 noiembrie o botezăm pe Leah. Vom face evenimentul la o biserică la Mănăsia și după aceea, la conac. E un loc superb și acolo va fi și petrecerea. Cred că voi cânta și eu. Invitații vor fi până într-o sută. Locul nu e foarte mare și am zis să invităm prietenii apropiați. Anca s-a ocupat de meniu, ne-am dorit sarmale, deci e tradițional. Nașii fetiței sunt cei care ne-au și cununat și care l-au botezat pe Moise Petru, este vorba de Silvana și Petru Berciu”, a declarat, pentru Libertatea, Adrian Sînă.

Botezul va avea loc pe 16 noiembrie

Frumoasa Anca Serea a avut ceva bătăi de cap cu internauții, care au rămas surpinși atunci când a rămas însărcinată cu cel de-al șaselea copil! Internauții răutăcioși au folosit apelative care mai de care mai inventive, dar vedeta nu s-a supărat.

“Nu e nimic mai frumos decât să ai copii, dorința de a face lucruri bune vine de la ei. Au fost opinii în online, dar nu m-au supărat, ar fi culmea la vârsta și experiența mea. M-au numit:  «cloșcă», «iepuroaică», «doamna Bamboi». Bunicii și părinții noștri considerau că e normal să procreezi. Eu niciodată nu m-am gândit la partea financiară, conectată de bani. Sunt convinsă că va fi foarte greu”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii “La Măruță”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×