Adelina Pestrițu, două ținute de excepție! Vedeta a botezat un băiețel și a acaparat lumina reflectoarelor

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
27/10/2019, 19:50
Adelina Pestrițu, două ținute de excepție! Vedeta a botezat un băiețel și a acaparat lumina reflectoarelor GALERIE FOTO
Adelina Pestrițu a purtat două ținute la botezul la care a fost nașă. Sursa foto - instagram

Adelina Pestrițu a afișat două ținute de excepție! S-a întâmplat chiar la botezul unui băiețel pe care l-a creștinat alături de soțul ei, Virgil Șteblea. La biserica unde a fost micuțul a fost băgat în cristelniță, Adelina Pestrițu a optat pentru o ținută mai mult decât sobră. Mai exact, vedeta a purtat un costum cu pantalon și sacou, de culoare neagră. Sacoul a fost accesorizat în partea de sus cu câteva ornamente de culoare roșie.

Adelina Pestrițu, două ținute de excepție!

Nu s-a terminat aici pentru că Pestrițu a ținut să aibă o altă toaletă la petrecere. Vedeta a fost mai sexy ca niciodată. Bruneta a ales o rochie aurie cu inserții argintii, lungă, mulată și decoltată, care i-a venit perfect pe silueta impecabilă. Toată lumea a rămas cu gura căscată în momentul în care Pestrițu și-a făcut apariția. Bărbații prezenți la eveniment au admirat-o la scenă deschisă pe brunetă.

Vă readucem aminte că Adelina Pestrițu și-a găsit fericirea în brațele lui Virgil Șteblea după o perioadă zbuciumată. Vedeta are o relație de doi ani cu Șteblea și s-a căsătorit în luna iunie cu cel despre care spune că este bărbatul visurilor ei. Cuplul are și o fetiță pe nume Zenaida care a împlinit deja un an. Vedeta a  mărturisit într-un interviu că a fost foarte ocupată în ultima perioadă și nu a avut timp să planifice luna de miere.

Adelina Pestrițu, două ținute de excepție! Pestrițu
Adelina Pestrițu, Virgil Șteblea și băiețul pe care l-au botezat. Sursa foto – instagram

Vedeta a botezat un băiețel și a acaparat lumina reflectoarelor

Adelina Pestrițu nu vrea să rămână datoare la acest capitol și a anunțat că speră să plece cât mai curând în Maldive. „N-am plecat, n-am ajuns să ne facem luna de miere. Sperăm să fie în curând în Maldive. Dar, având în vedere că peste o săptămână suntem din nou naşi, nu prea putem să ne facem planuri, pentru că trebuie să trecem peste această perioadă agitată, avem foarte multe evenimente, trebuie să aflu dacă plec la L.A., dacă nu plec, ce se întâmplă…”, declara Adelina Pestrițu cu puțin timp înaintea botezului.

Cum evenimentul s-a încheiat este de așteptat acum ca Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea să meargă în luna de miere, acolo de unde au anunțat că speră să se întoarcă 3, pentru că vedeta vrea să rămână însărcinată.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×