Imaginea virală, după moartea președintelui George Bush sr. Cum a fost fotografiat Sully

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/12/2018, 10:03
Imaginea virală, după moartea președintelui George Bush sr. Cum a fost fotografiat Sully
George Bush, imagine emoționantă după ce acesta s-a stins din viață

Vestea că președintele George W. Bush s-a stins din viață a întristat pe toată lumea și nu numai, se pare că și câinele acestuia a simțit imediat tragicul eveniment. O fotografie de-a dreptul emoționantă cu patrupedul a făcut înconjurul lumii. Sully a fost suprins când veghea vigilent și întristat sicriul lui George Bush.  Cu toate că labradorul retriever este parte a familiei de doar un an, acesta reușit să aibă o legătură aparte cu cel de-al 41-lea președinte al Statelor Unite.

Fotografia care a sfâșiat nenumărate inimi a fost realizată în ziua de duminică, după ce George Bush a murit. De asemenea, putărorul de cuvânt al familie Bush a scris și un mesaj sensibil în dreptul pozei urcate pe un site de socializare, potrivit HuffingtonPost.  George Bush l-a primit cu căldură pe noul membru al familiei, spunând atunci că nu poate fi mai recunoscător pentru aceasta.

Moartea președintelui George Bush, greu de suferit pentru căinele acestuia

Președintele american George W. Bush a murit la 94 de ani, la Houston. Acesta suferea de mai mulți ani de boala Parkinson și se deplasa doar cu ajutorul unui scaun cu rotile. Din păcate, soția sa, Barbara Bush, s-a stins din viață la 92 de ani, când cei doi împlineau 73 de ani de mariaj.

Câinele lui George Bush, la sicriul acestuia
Câinele lui George Bush, la sicriul acestuia

Din păcate, câinele acestuia, Sully, a resimțit și el puternic dispariția sa, astfel că a stat alături de George W. Bush chiar și în ultimele clipe. Cei doi pare că au realizat foarte repede o conexiune greu de dărâmat, pentru că se cunoșteau de doar un an de zile.

George Bush alături de câinele său, Sully
George Bush alături de câinele său, Sully

Președintele l-a prezentat în anul 2017 pe Sully tuturor fanilor din mediul virtual: „Este o bucurie să îi spunem bun venit acasă celui mai nou membru al familiei, Sully, un frumos, și foarte frumos antrenat, labrador. Nu puteam să fiu mai recunoscător”, a scris președintele în descrierea pozei cu câinele.  „Gândurile noastre se îndreaptă spre familia Bush în aceste vremuri grele.

Sully, câinele președintelui
Sully, câinele președintelui

A fost o onoare să i-l ofer pe Sully președintelui, pentru a-i fi alături în ultimele luni. Patriot și vizionar, președintele Bush va fi mereu un erou pentru persoanele cu dizabilități și familiile lor, datorită eforturilor de a aproba Legea Americanilor cu Dizabilități”, a declarat președintele asociației care i-a făcut cunoștință cu câinele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×