Ilie Năstase, viață amoroasă zbuciumată! Câte soții a avut fostul mare tenismen român

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
24/05/2020, 17:20
Ilie Năstase, viață amoroasă zbuciumată! Câte soții a avut fostul mare tenismen român
La cei 73 de ani ai săi, Ilie Năstase se poate lăuda cu o viață amoroasă pe măsura palmaresului sportiv. Sursa foto: Antena 1

Dincolo de cariera sportivă demnă de invidiat, Ilie Năstase se poate lăuda cu un palmares pe măsură și când vine vorba despre femeile care i-au trecut prin așternut. Asta pentru că fostul mare tenismen român a bifat de-a lungul vieții peste 2.500 de cuceriri și, în ciuda faptului că a trecut prin nenumărate experiențe dificile, nu are de gând să renunțe prea curând.

În cazul în care nu va reuși să o convingă pe Ioana Simion, actuala sa soție că merită o a doua șansă, „Nasty” își va deschide cel mai probabil inima pentru o altă reprezentantă a sexului frumos. Nu de alta, dar nu duce lipsă de admiratoare, chiar dacă a trecut de ani buni de prima tinerețe.

Viața amoroasă a lui Ilie Năstase. Câte soții a avut fostul lider ATP

Vă vine sau nu să credeți, la cei 73 de ani ai săi, Ilie Năstase a trecut prin cinci căsnicii, dintre care patru s-au soldat cu divorțuri usturătoare (mai ales din punct de vedere financiar), în vreme ce ultima pare să aibă parte de același deznodământ, în condițiile în care partenera de viață, o brunetă superbă de 43 de ani a depus deja actele la notar. Cea care a reușit să-l ducă pe Ilie Năstase pentru prima dată în fața altarului este Dominique Grazia, un manechin din Belgia de care acesta era îndrăgostit lulea.

Avea pe atunci doar 26 de ani, așa că mariajul s-a stins mai repede decât și-ar fi închipuit, după doar 10 zile. Timp suficient, însă, pentru ca în sânul familiei să își facă apariția încă un membru. Este vorba despre Nathalie, singurul copil al cuplului.

În 1984, la doi ani după ce mariajul cu Dominique se încheiase oficial, Ilie avea să-și dăruiască inima unui alt fotomodel, de data aceasta din SUA, pe numele ei, Adelaide Alexandra King. Cei doi au înfiat şi doi copii, Nicholas şi Charlotte, care au rămas după divorț în grija mamei. Căsnicia a fost, însă, de lungă durată și s-a încheiat în 2002.

În 2004, Ilie Năstase se căsătorea cu Amalia Teodorescu, în ciuda diferenței de 29 de ani dintre ei. Femeia i-a dăruit apoi două fete superbe, pe Alessia şi Emma Alexandra, însă nici acest mariaj nu a fost cu noroc. Povestea lor de iubire a luat sfârşit după doar 6 ani, iar în 2010 au trecut printr-un divorţ intens mediatizat. S-a zvonit atunci că s-ar fi înşelat reciproc, însă aceştia au rămas în relaţii bune, datorită fetelor, de care fostul sportiv este extrem de atașat.

În 2013, Nasty se căsătorea pentru a patra oară, cu Brigitte Sfăt, un fotomodel controversat, iar acest mariaj avea să fie cel mai zbuciumat dintre toate. Bruneta moştenise un imperiu financiar după moartea fostului soţ, Octavian Sfăt, însă ajunsese după gratii, acuzată de complicitate la lipsire de libertate şi tâlbărie în cazul sechestrării unui manager de club din Austria.

Cei 5 ani de căsnicie au fost marcați de numeroase certuri, despărţiri şi împăcări. Ba chiar au ajuns să se bată în plină stradă și să-și arunce vorbe grele în emisiunile de tip tabloid. Totul culminând cu un divorț „de zile mari”, care nu i-a căzut tocmai bine lui Ilie, mai ales dacă ne gândim la aspectul financiar.

De ce a depus Oana Simion actele de divorț. Oana Roman a spus tot adevărul

În 2019, la 73 de ani, Năstase sfida toate barierele vârstei sale și se căsătorea civil cu Ioana Simion, o femeie cu circa 30 de ani mai tânără decât el. Deşi fostul tenismen părea foarte încântat de această relaţie şi spunea că abia aşteaptă să facă nunta religioasă, bruneta a depus recent actele de divorţ, aparent nemulţumită de comportamentul său.

„Facem procedura la tribunal, pentru că Ilie nu vrea să vină să semneze. A crezut că glumesc când i-am spus că divorțez. Nici acum nu crede. Îmi pare foarte rău, dar eu am răbdat, i-am dat timp să se schimbe”, a explicat Ioana, pentru click.ro.

Mai lipsește doar semnătura lui Ilie Năstase pentru ca mariajul lor să ia sfârșit după aproape un an. Chestionată pe marginea acestui subiect, Oana Roman, apropiată a cuplului, a lăsat de înțeles că totul pleacă de la comportamentul fostului lider mondial ATP.

Eu îl iubesc foarte mult pe Ilie Năstase, am crescut cu el. Este un geniu copil, un copil rămas în trecut. Îmi par rău că i se întâmplă asta. El nu merită. Atunci când era cu Brigitte, am încercat să îi determin să nu divorțeze. Ei făceau un cuplu frumos.

Ea a fost o mâna de fier, care i-a pus pe picioare toate afacerile. Mă doare să văd asta. El nu merită. Este un copil rebel și nebun, care nu ține cont de norme. De asta nu reușește să rămână cu cineva. Poate ea își dorește mai multă liniște.

El nu este așa. Nu are răbdare. Nu este ușor să trăiești cu stilul lui. Este puțin greu să stai lângă el. Ioana este o femeie mai așezată. El are un caracter altfel, nu a fost vorba despre diferența de vârstă între ei”, a explicat fiica fostului premier al României la Pro TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×