Ilie Năstase, declaraţii explozive despre Traian Băsescu: „Mergea beat cu poliţia în faţă”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
11/12/2019, 15:17
Ilie Năstase, declaraţii explozive despre Traian Băsescu: „Mergea beat cu poliţia în faţă”
Traian Băsescu, alături de Ilie Năstase, la parada de Ziua Naţională a României. Sursa foto: Hepta

Ilie Năstase a răbufnit şi a făcut dezvăluiri uluitoare cu privirie la ce făcea Traian Băsescu atunci când era preşedintele României.

Traian Băsescu, acuzat de Ilie Năstase că ar fi condus în stare de ebrietate

Conform declaraţiilor oferite de fostul lider mondial din tenisul masculin, Traian Băsescu ar fi condus autoturisme sub influenţa alcoolului şi organele legii îl acopereau, conducând în faţa maşinii acestuia.

Reacţia explozivă a lui Ilie Năstase vine în contextul în care Klaus Iohannis a decis să retragă toate decoraţiile oferite de statul român persoanelor care au fost condamnate penal, iar „Nasty” este unul dintre aceştia.

În urmă cu un an, Năstase era condamnat la 9 luni şi 10 zile de închisoare după un incident în trafic. În urma testelor efectuate atunci, s-a stabilit că acesta consumase şi băuturi alcoolice:

„Eu sunt mai român ca el, după nume şi sunt mai român. Nu trebuie să îmi pun mâna la piept ca el ca să reprezint România cum am reprezentat-o.

Mi-am rupt picioarele în toata lumea şi acum îmi ia el mie decoraţia pentru că am băut puţin mai mult?

Dacă mie mi-a dat 2 ani şi 10 luni, lui Băsescu ce trebuia să îi dea 100 de ani.

Era beat în faţa poliţiei. Mergea beat cu poliţia în faţă, nu se judecă fair-play în ţara asta. Poliţia care m-a oprit pe mine pentru 3 pahare în plus, îl însoţea pe Băsescu, mie mi-au pus cătuşele, iar în spatele lui Băsescu era SPP-ul.

A avut curaj vreunul din măgarii aia să spună: ‘Domnule Preşedinte, vă conduc eu maşina, aţi băut, nu aveţi voie'”, a spus Năstase pentru Libertatea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×