Îl mai ştii pe Al Bundy? Cum a ajuns să arate acum, la 73 de ani. GALERIE FOTO

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
30/01/2019, 17:29
Îl mai ştii pe Al Bundy? Cum a ajuns să arate acum, la 73 de ani. GALERIE FOTO GALERIE FOTO
Al Bundy împlinește în primăvară 73 de ani și a ajuns să arate impresionant

Îl cheamă Ed O’Neill, însă publicul îl cunoaște drept Al Bundy, actor celebru în serialul ”Familia Bundy”, împlinește în primăvară 73 de ani. Acesta a scris istorie între anii 1987 și 1997, însă de aproape 8 ani, acesta nu a mai fost văzut în filme, dar a continuat să rămână în sfera artei împrumutându-și vocea pentru unele animații cunoscute precum „În căutarea lui Dory” și ”Ralph Strică-Tot”, care au devenit preferatele copiilor în ultimii ani.

În anul 2009, Ed O’Neill a avut un rol special în serialul ”Modern Family”, acolo unde l-a interpretat pe Jay Pritchett. Cu toate acestea, chiar dacă nu a mai apărut în filme, și-a continuat munca în seriale, doar că lumea tot cu Al Bundy îl identifică în continuare.

Al Bundy împlinește în primăvară 73 de ani

Familia Bundy este un sitcom produs de televiziunea FOX, care s-a extins pe 11 sezoane, în perioada 1987 și 1997, adunând 262 de episoade. Distribuția a fost formată din: Ed O’Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, David Garrison, Amanda Bearse și Ted McGinleypu.

Îl mai ştii pe Al Bundy? Cum a ajuns să arate acum, la 73 de ani. GALERIE FOTO
Familia Bundy este un sitcom produs de televiziunea FOX, care s-a extins pe 11 sezoane, în perioada 1987 și 1997

Serialul urmărește evoluția unei familii disfuncționale, cu un tată fost jucător glorios de fotbal, o mamă neeucată, casnică, haine retro și un mers ciudat din cauza tocurilor pe care l-ar purta și în somn.  De asemenea, și când vine vorba despre cei doi copii ai familiei este un dezechilibru.

Îl mai ştii pe Al Bundy? Cum a ajuns să arate acum, la 73 de ani. GALERIE FOTO
Distribuția a fost formată din: Ed O’Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, David Garrison, Amanda Bearse și Ted McGinleypu

Kelly este o fată atrăgătoare, dorită de mulți băieți, însă slabă la învățătură. Fiul lor, Bud, este opusul lui Kelly. Nu are o viață socială, dar este mândria familiei, dat fiind faptul că este singurul dintre ei care a urmat vreodată cursurile unui colegiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×