GALERIE FOTO. Cum arată celebrii actori din „Familia Bundy“ la aproape 30 de ani de când au jucat în serial. Sunt de nerecunoscut!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
05/02/2017, 20:23
GALERIE FOTO. Cum arată celebrii actori din „Familia Bundy“ la aproape 30 de ani de când au jucat în serial. Sunt de nerecunoscut! GALERIE FOTO

Cu siguranţă toată lumea a văzut măcar un singur episod din celebrul serial american de comedie, „Familia Bundy“, care a fost lansat în anul 1987 şi a rulat pe micile ecrane timp de zece ani de zile.

Comedia a prins foarte bine în întreaga lume, iar ultima dată când toţi patru s-au întâlnit în faţa camerelor de luat vederi a fost la 29 de ani de la debutul serialului.

Aceştia s-au reunit pe covorul roşu şi sunt aproape de nerecunoscut, mai ales că au îmbătrânit considerabil. În momentul în care a fost făcută respectiva fotografie, actorii Ed O’Neil (Al Bundy) avea 70 de ani, soţia sa de pe micul ecran, Katey Sagal (Peggy Bundy) 62 de ani, Christina Applegate (Kelly Bundy) 45 de ani, iar David Faustino (Bud Bundy) 42 de ani.

CLICK SUS pe GALERIA FOTO pentru a vedea cum arată acum

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×