Idilă la Masterchef? Dilly Chilly şi Jeremy au fost surprinşi împreună, la duş

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
24/09/2019, 11:01
Idilă la Masterchef? Dilly Chilly şi Jeremy au fost surprinşi împreună, la duş GALERIE FOTO
Dilly Chilly și Jeremy, tot mai apropiați la Masterchef. Sursa foto: PRO TV

Masterchef continuă în forță. Doi dintre concurenții reality-show-ului culinar au fost surprinși în episodul de aseară împreună, la duș. Dilly Chilly și Jeremy pare că se plac, iar apropierea lor a atras semne de întrebare din partea celorlalți concurenți. Dilly Chilly are deja și o poreclă pentru concurentul cu trup de Adonis. Îl numește Ratatouille și spune că e atrasă de el pentru că este ca un șoricel.

Dilly Chilly și Jeremy, duș împreună, la Masterchef

„Sper că Jeremy și Dilly Chilly nu se duc să facă duș împreună. Cred că dacă tot fac duș împreună mă duc să le țin și eu companie și, cine știe, poate mâine Dilly Chilly pleacă acasă”, a declarat Diana, vizibil fâstâcită.

„Mi-a plăcut foarte mult să fac duș cu Jeremy. E ca un șoricel care zâmbește larg și te binedispune”, a declarat Dilly. Jeremy a spus că a simțit că îi este încălcat spațiul intim și a vorbit cu concurenta. În timp ce cei doi concurenți făceau duș, două dintre fete stăteau la ușă dorind să surprindă ceva, o picanterie sau poate o imagine hot cu bărbatul. Vezi imaginile care le-au încins pe fete AICI.

Dilly Chilly Jeremy
Dilly și Jeremy au făcut duș împreună, însă băiatul a simțit că îi este invadat spațiul. Sursa foto: PRO TV

Jeremy, atracția fetelor de la Masterchef

Ba chiar Diana i-a spus lui Jeremy să nu stea cu spatele la duș și să se întoarcă să le vadă și el. Acesta a fost unul dintre cele mai fierbinți momente de la Masterchef din acest sezon.  Tot în episodul de aseară, Diana a fost extrem de dură cu Andreea dos Santos pe care o consideră extrem de acră.

Unii dintre colegi o susțin pe Diana, alții însă spun că a fost prea dură cu Andreea. Și Raluca Podea consideră că Andreea este cu nasul pe sus și că locul ei nu este la Masterchef.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×