Diana Ungureanu, cea mai îndrăzneaţă concurentă de la Masterchef. Cât e de frumoasă. FOTO

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
23/09/2019, 17:06
Diana Ungureanu, cea mai îndrăzneaţă concurentă de la Masterchef. Cât e de frumoasă. FOTO GALERIE FOTO
Diana Ungureanu este concurentă la Masterchef. Sursa foto: PRO TV

Diana Ungureanu este una dintre cele mai sexy concurente de la Masterchef 2019, concursul de gătit difuzat de PRO TV. Blondina în vârstă de 24 de ani i-a cucerit pe jurații emisiunii cu un preparat vegetarian.

Diana Ungureanu, frumoasa de la Masterchef

Diana are o soră geamănă și a fost crescută de bunica ei de la vârsta de 13 ani pentru că a fost considerată sora mai mică și mai urâtă. Mereu s-a simțit oaia neagră a familiei, însă odată cu înaintarea în viață lucrurile s-au schimbat radical pentru ea, iar astăzi se luptă din răsputeri pentru a ajunge cât mai departe în show-ul de la PRO TV.

Diana locuiește în Austria încă de mai mulți ani, aceasta fiind țara în care a învățat. Aceasta i-a impresionat pe jurații de la Masterchef cu talentul ei culinar, dar și cu povestea ei de viață. A ajuns în emisiune însoțită de bunica ei, care a privit-o cu lacrimi în ochi și i-a strâns pumnii pe toată durata gătitului.

Diana Ungureanu
Diana a pregătit un preparat vegetarian. Sursa foto: PRO TV

Raluca Podea, o altă dramă de la Masterchef

Și Raluca Podea, o altă concurentă Masterchef, și-a povestit experiența de viață traumatizantă. „Am suferit acum 13 ani un accident care m-a marcat. Mi-au ascuns acasă toate oglinzile, tot timpul spuneam. Tocmai din cauza aceasta am început să mă remodelez, să îmi fac operație. Eu cheltui bani doar pe ce vrea copilul meu și pe ce vrea sufletul meu. Din banii pe care îi voi câștiga vreau să deschid un restaurant pentru copii, unde să petreacă momente frumoase”,  a spus Podea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×