Horoscop zilnic, joi, 25 iulie 2019. Scorpionul s-ar putea să aibă discuții cu persoana iubită

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
24/07/2019, 14:35
Horoscop zilnic, joi, 25 iulie 2019. Scorpionul s-ar putea să aibă discuții cu persoana iubită
Vezi ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de joi. Sursa foto: timpul.md

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de joi. Citește în rândurile de mai jos ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte. Evenimentele care se întâmplă astăzi vor rămâne în eternitate și peste ani și ani îți vei aminti cu drag de acestea.

Horoscop zilnic, joi, 25 iulie

Berbec

Ai multe facturi, datorii și cheltuieli de achitat. Fii prudenți și cheltuiți doar strictul necesar. La locul de muncă totul merge strună. la sfârșitul zilei șeful te propune pentru o mărire de salariu sau îți oferă un bonus de performanță.

Taur

Ai foarte multă energie, dar nu reușești să o canalizezi pe o singură activitate. Organizează-te și fă o listă cu treburile prioritare. Nu te mai băga în treburile altora, evită replicile tăioase și acide care s-ar putea să te îndepărteze de prieteni.

Gemeni

Renunță la activitățile care îți dau bătăi de cap și astăzi ocupă-te doar de cele ușoare. Nu forța nota, îmbină munca cu plăcutul și rezultatele nu vor întârzia să apară. Hidratează-te și relaxează-te, mergi la spa sau la masaj.

Horoscop zilnic, joi, 25 iulie
Așa arată horoscopul zilei de joi, 25 iulie 2019. Sursa foto: stiri.md

Rac

Prietenii reușesc să-ți deschidă mintea prin discuțiile pe care le aveți. S-ar putea să descoperi că aveți mai multe lucruri în comun decât te-ai fi așteptat. Ascultă mai mult și vorbește mai puțin. Nu lua în seamă remarcile negative.

Leu

Ești cufundat în gânduri și nu prea reușești să te concentrezi la dialogurile cu colegii de muncă. La serviciu sunt ceva tensiuni, dar dacă ești serios și ai încredere vei duce la bun sfârșit toate sarcinile, nu ai de ce să te temi.

Fecioară

Primești vești interesante din străinătate care te vor ajuta să îți planifici o călătorie peste hotare sau studii pe termen lung. La cursuri sau la serviciu s-ar putea să ai altercații cu colegii. Neînțelegerile pornesc de la viziuni și ideologii de viață diferite.

Balanță

Mare atenție la facturile și taxele pe care le ai de achitat. Ai grijă să nu plătești mai multe decât este nevoie. Evită erorile și pune bani deoparte. Perioada aceasta veniturile tale sunt mai mici chiar dacă muncești mai mult decât este nevoie.

Scorpion

Cuvântul cheie astăzi este comunicare. Relațiile cu partenerul de viață și cu cei de afaceri sunt prioritare. Fii prudent și evită tensiunile care s-ar putea isca. Persoana iubită se simte neglijată și îți va reproșa că nu mai stai pe acasă.

Săgetător

Ești extenuat, dar mai ai multe lucruri de rezolvat. Dozează-ți eforturile și forțele și ocupă-te de treburile ușoare care nu te obosesc prea rău. Spre seara ia o pauză binemeritată și odihnește-te. Încarcă-ți bateriile, e și mâine o zi.

Capricorn

În ultima perioadă ai stat mai mult la serviciu, dar persoana iubită te necăjește că ai uitat-o. Deși ai multe treburi de rezolvat la serviciu ar fi bine să nu te mai implici în așa multe proiecte și să te rezumi la câteva. Persoana iubită are nevoie de afecțiune.

Vărsător

Ești implicat în activitatea de la birou și ai neglijat treburile casnice. Astăzi te confrunți cu un haos de nedescris. Ascultă sfaturile celor dragi și ia o pauză până nu strici ceva la locul de muncă. E foarte important să nu îți neglijezi sănătatea.

Pești

Ai multe drumuri de făcut legat de noul serviciu. O rudă apropiată sau un prieten mai vechi te va învita în oraș. Nu rata ocazia aceasta și destinde-te. Mintea îți este bulversată și reușești cu greu să te aduni pentru a doua zi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×