Horoscopul zilei de joi, 3 octombrie. Gemenii sunt optimiști și au succes

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/10/2019, 15:09
Horoscopul zilei de joi, 3 octombrie. Gemenii sunt optimiști și au succes
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2019. Sursa foto: kfetele.ro

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de joi, 3 octombrie, iar veștile sunt cât se poate de bune pentru cei mai mulți dintre nativi. Cu toate acestea, unele zodii ar putea avea parte de probleme, în special în plan sentimental. De aceea, astrologii ne recomandă să fim cu băgare de seamă.

Horoscop zilnic: joi, 3 octombrie 2019

Dacă ești născut în zodia Berbecului, trebuie să știi că vei avea parte de o zi dificilă, în special în ceea ce privește viața sentimentală. Geamănule, pentru tine, în schimb, astrele au planuri mari și îți vor aduce optimismul necesar pentru a te bucura de succes.

Berbec

Uneori, unele lucruri nu se întâmplă pentru că nu ai curaj să vorbești despre dorințele tale! Acum ai ocazia de a vorbi la un nivel mai larg. așa că fă-o cu încredere, fără să te temi de judecăți, ironii sau critici. Relația cu persoana iubită trece printr-o perioadă delicată, însă nu-ți pierde calmul. Dacă vrea să vă despărțiti, privește cu optimism spre viitor, vei întâlni și sufeltul pereche într-o zi.

Vești bune pentru zodia Gemeni. Sursa foto: eva.ro
Vești bune pentru zodia Gemeni. Sursa foto: eva.ro

Taur

Gelozia îți întunecă sufletul, ai impresia că partenerul de viață îți ascunde ceva, că face lucruri fără să-ți spună, dar nu cumva exagerezi cu această atitudine? S-ar putea să fie doar o impresie greșită, pentru că partenerul trece printr-un moment mai dificil pe care nu vrea să ți-l împărtășească, tocmai pentru a nu te îngrijora și pe ține.

Gemeni

Ești în fața unui nou început și îl întâmpini cu optimism, cu încredere în mai bine, cu speranța că dorințele tale se vor materializa la capătul acestui drum pe care îl pornești. Este o atiduine care te va aduce mai aproape de succesul mult-visat.

Rac

Bucură-te de momentele frumoase ale zilei și simte-te bine în pielea ta. Eșți liber să zbori cu gândul sau cu sufletul oriunde dorești, iar această atitudine deschisă e soluția optimă pentru a ajunge într-o zonă încântătoare a planurilor tale. Ai numai motive de optimism și veselie, ca un copil lipsit de griji care lasă lucrurile să evolueze în voia lor.

Leu

Reușita proiectelor începute în urmă cu ceva timp depinde mult de tovarășîi pe care ii atragi alături de ține pentru același scop. Trebuie să fii foarte atent la colaboratori, pentru că ai tendința de a aduna oameni pesimișți, negativisti, care n-ar face altceva decât să-ți pună bețe-n roate.

Fecioară

Cum să nu-ți sară țandăra dacă, la orice ușă ai bate, ți se răspunde agresiv, nepoliticos, fără să găseșți nicăieri  un dram de amabilitate și înțelegere. Dacă ai de a face azi cu instituțiile statului, birocrația te va aduce pe marginea exasperării, pentru că nu găsești nicăieri persoane care să te asculte și să îți înțeleagă doleanțele.

Balanță

Te-ai putut baza o perioadă pe ajutorul unor persoane care au contribuit trup și suflet la planurile tale, dar iată că orice relație ajunge, totuși, la sfârșit. E vremea să pui punct acestei asocieri din care ai avut  multe de câștigat și de învățat, dar acum fiecare merge pe drumul său, privind cu recunoștință la ceea ce ați construit împreună. Ține minte, nimic nu e veșnic.

Scorpion

Nu poți coopera eficient cu niște persoane mai tinere decât tine, din cauza atitudinii mai moderne, cu care nu poți fi de acord. Dai dovadă de un dram de rigiditate, pentru că nu te poți adapta deloc la ideile lor un pic cam prea avansate pentru modul tău de a privi lucrurile. Îi cam tragi înapoi, dar noroc că ei nu țin cont de piedicile sau rezervele tale, ci își văd de treaba până la capăt.

Săgetător

Nici ție nu-ți vine a crede ce bine merge un proiect la care îți aduci contribuția cu trup și suflet. Singur, nu ai fi ajuns la aceleași rezultate, dar găseșți pe parcurs exact resursele cele mai bune pentru ceea ce ti-ai propus.

Capricorn

Stai puțin și gândește-te la planurile tale cele mai importante din acest moment și ai să descoperi cât de multe resurse ai la dispoziție. Prima dintre ele este, cu siguranță, creativitatea ta debordantă, așa că ascultă ce-ți transmite geniul tău creator care naște idei pe bandă rulantă. Merită puse în aplicare imediat, pentru că sunt soluții excelente pentru a duce mai departe ceea ce clădești.

Vărsător

Nu are rost să te lași împovărat de griji care chiar nu au ce căuta azi în mintea ta. Chiar dacă problemele de orice natură mai apar în viața oamenilor, ele vin și trec, precum valurile oceanului. Valurile uneori pot naște furtuni, dar alteori oceanul e atât de lin și de calm încât te poți cufunda în el fără teamă.

Pești

Ești foarte darnic și dispus să treci cu vederea probleme din care ai avut de suferit în trecut. Bine faci, pentru că așa te eliberezi de un stres inutil care nu te lasă să evoluezi. Privește cu încredere spre viitor, ai toate motivele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×