Horoscop Minerva pentru 24-29 septembrie. Berbecii nu mai fac față problemelor

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
24/09/2019, 13:01
Horoscop Minerva pentru 24-29 septembrie. Berbecii nu mai fac față problemelor
Minerva aduce horoscopul săptămânii 24-29 septembrie. Sursa foto: kfetele.ro

Minerva prezintă predicțiile sale pentru intervalul 24-29 septembrie, iar veștile sunt îmbucurătoare pentru cei mai mulți dintre nativi. Cunoscutul astrolog îi avertizează, însă, pe cei născuți în zodia Berbecului întrucât aceștia vor fi nevoiți să facă față unor probleme, mai ales din punct de vedere profesional.

Ce surprize ți-au pregătit astrele pentru perioada 24-29 septembrie

Pe de altă parte, vin zile extraordinare pentru Gemeni, care se vor putea bucura de compania celor dragi, într-o atmosferă liniștită, numai bună pentru a-și reîncărca bateriile după o perioadă foarte dificilă, în special la locul de muncă.

Berbec

Te preocupi prea mult de problemele altora și riști să nu le mai poți face față. E bine că vrei să ajuți, dar încearcă să nu-ți neglijezi propriile nevoi, mai ales că locul de muncă începe să nu te mai mulțumească. În plus, nici relația cu partenerul de viață nu merge tocmai ca pe roate.

Taur

La locul de muncă sau în afaceri ai de gând să îți asumi noi responsabilități, dar reușita pe termen lung depinde de colaborarea cu colegii sau partenerii. Ai tendința să-ți impui punctul de vedere cu orice preț și astfel riști să provoci certuri inutile.

Minerva este unul dintre cei mai cunoscuți astrologi români. Sursa foto: antena3.ro
Minerva este unul dintre cei mai cunoscuți astrologi români. Sursa foto: antena3.ro

Gemeni

Este o perioadă foarte benefică pentru relația cu alții, fie că vorbim de familie sau prieteni. Nu duci lipsă de atitudine pozitivă și reușești să le induci tuturor celor din jur o astfel de stare.

Rac

Următoarele zile vin cu activități destul de intense, iar unele obligaţii sunt urgente şi nu vor putea fi evitate. Ai mare grijă, însă, când vine vorba de bani. Cheltuieli neplanificate s-ar putea să te ia prin surprindere.

Leu

Se anunţă o perioadă armonioasă pentru relaţiile de familie și vei reuși în sfârșit să ajungi la un compromis. În plus, o problemă care te macină de ceva vreme își va găsi rezolvarea.

Fecioară

Nu ești prea sociabilă în această perioadă, așa că ar fi bine să te distanțezi puțin de cei din jur, altfel riști să dai naștere unor tensiuni nedorite.

Balanță

Ești remarcat în societate pentru ceea ce faci și pentru felul în care arăți. Se pare că ai avut noroc mai ales pentru faptul că ai întâlnit oamenii adecvați pentru scopurile tale, pentru că aveți interese comune și aceeași atitudine spre succes.

Scorpion

Dacă te complaci în starea în care ești blocat de la o vreme, ar putea dura foarte mult până lucrurile vor începe să se miște din nou, de aceea e nevoie de o inițiativă curajoasă și fermă pentru a trece de acest punct critic. Dacă nu faci acum ceva să depășești momentul, lucrurile s-ar mai putea tergiversa o vreme.

Săgetător

Ai în față un exemplu de om care a avut încredere în visul lui și a ajuns să-l ducă la îndeplinire, așa că urmează-i sfaturile cu mare atenție, știe ce spune. Lasă orgoliul deoparte, ai multe de învățat de la o astfel de persoană.

Capricorn

Se ivește șansa de a pleca undeva în compania unui grup de prieteni cu care plănuiai de mai multă vreme o escapadă. O fugă până la munte, o ieșire prin cluburi sau doar câteva ore la o cafea până mai târziu sunt mici evenimente plăcute ce se potrivesc de minune atmosferei vesele din următoarea perioadă.

Vărsător

Acceptă, fără să stai pe gânduri, ajutorul pe care ți-l oferă un prieten, pentru că te va ajuta să depășești un mare impas. E un sfat folositor care merită pus în practică imediat, așa că mergi înainte cu toată încrederea.

Pești

Plutește în aer o energie nouă, pozitivă de parcă un vis ia naștere chiar sub ochii tăi. Vorbești despre viitor alături de ceilalți membri ai familiei într-o notă optimistă și tonică, pentru că fiecare contribuie cu ceva la planurile mărețe.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×