Horoscopul zilei de joi, 12 septembrie. Peștii au parte de o despărțire dureroasă

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
11/09/2019, 13:56
Horoscopul zilei de joi, 12 septembrie. Peștii au parte de o despărțire dureroasă
Horoscopul zilei de joi, 12 septembrie. Peștii au probleme sentimentale. Sursa foto: click.ro

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de joi, 12 septembrie, iar veștile nu sunt  printre cele mai bune. Chiar dacă vei fi nevoit să iei decizii radicale, încearcă să nu te îngrijorezi, pentru că acestea se vor dovedi benefice pe viitor.

Peștii trec printr-o despărțire dureroasă

Dacă ești născut în zodia Pești, trebuie să știi că te așteaptă o zi dificilă, mai ales când vine vorba de viața sentimentală. Relația cu partenerul de viață nu mai funcționează cum ți-ai fi dorit și din acest motiv iei foarte serios în calcul varianta despărțirii.

Berbec

Întâmpini o serie de dificultăți în plan profesional, pe fondul schimbărilor importante care apar la locul de muncă. Ești nevoit să depui mai mult efort pentru ca sectorul muncii să revină la normal, așa că înarmează-te cu răbdare și multă energie.

Peștii au probleme în dragoste. Sursa foto: romanialibera.ro
Peștii au probleme în dragoste. Sursa foto: romanialibera.ro

Taur

Din cauza tensiunilor apărute astăzi în relația cu partenerul de viață, ai tendința să devii irascibil și să provoci un scandal monstru cu colegii de muncă. Încearcă, pe cât posibil, să-ți păstrezi calmul. Ești nervos, dar nu trebuie să te răzbuni pe toți cei din jur.

Gemeni

Relațiile sociale nu traversează cele mai bune momente astăzi. Luna Neagră are o influență puternică asupra, mai ales când vine vorba de comunicarea cu prietenii și familia. În plus, dușmanii din umbră simt astfel de oportunități și nu ezită să profite de ele pentru a-ți face rău.

Rac

Astăzi ești hotărât să afli adevărul într-o problemă care te macină de foarte multă vreme. Nu vrei să tragi concluzii pripite, așa că încerci să cauți cât mai multe documente care să-ți certifice bănuielile. Abia apoi vei lua măsurile necesare.

Leu

Ai mare grijă la cheltuielile pe care le faci astăzi, pentru că riști să te trezești cu pagube și prejudicii financiare nu tocmai plăcute. În plus, din această cauză ar putea apărea tensiuni nedorite în relația cu persoana iubită.

Fecioară

Ești irascibilă astăzi și te cerți cu toată lumea pentru o serie de chestiuni referitoare la bani și patrimoniu, fie că vorbim despre familie, casă, ori diferite relații parteneriale. Încearcă să-ți păstrezi calmul, pentru că prietenii nu vor altceva decât să te ajute.

Balanță

Ai o atitudine negativă și chiar războinică față de unele decizii luate de șefi în ceea ce te privește. Ești tentat să renunți la actualul loc de muncă. Linișteste-te și analizează cu calm întreaga situație, înainte de a lua o decizie radicală în acest sens.

Scorpion

Ai certuri cu prietenii, dar și cu persoana iubită. Problemele din ultima vreme te-au făcut să-ți pierzi optimismul caracteristic, mai ales că în momentul de față situația pare una fără ieșire. Îți recomandăm să te detașezi puțin de aceste lucruri, altfel riști să cazi în depresie.

Săgetător

Membrii familiei au nevoie de tine astăzi, însă nu ești în cea mai bună formă și în loc să-i ajuți, riști să provoci tensiuni mai mari. Vei depăși aceste probleme, dar trebuie să ai multă răbdare și să analizezi cu atenție fiecare pas.

Capricorn

Te-ai hotărât să urmezi o nouă direcție în viață, chiar dacăa sta implică decizii radicale. Scapă de lucrurile și persoanele care te abat de la drumul tău, altfel nu vei reuși să progresezi. Atenție la sănătate: nu ești în cea mai bună formă.

Vărsător

Muncești din greu, în speranța că vei obține beneficii materiale importante. Nu te îngrijora, eforturile îți vor fi în curând răsplătite, trebuie doar să ai puțină răbdare.

Pești

Ai probleme cu persoana iubită și faci tot ce depinde de tine pentru a le pune capăt. Situația pare, însă, fără ieșire, așa că va trebui să iei o decizie radicală, chiar dacă doare. Încearcă să privești cu optimism spre viitor.

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×