Horoscopul săptămânii 30 septembrie – 6 octombrie. Peștii găsesc o soluție miraculoasă

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
27/09/2019, 16:56
Horoscopul săptămânii 30 septembrie – 6 octombrie. Peștii găsesc o soluție miraculoasă GALERIE FOTO
Horoscop săptămânal 30 septembrie - 6 octombrie. Sursa foto: 7est.ro

FANATIK vă aduce horoscopul săptămânii 30 septembrie – 6 octombrie. Multe dintre zodii vor avea parte de o săptămână bună, altele vor avea parte de schimbri foarte importante în viața lor, pe când altele vor găsi soluții miraculoase la problemele lor.

Așa arată horoscopul săptămânal pentru perioada 30 septembrie – 6 octombrie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativul Berbec va avea parte de o săptămână agitată, dar bună. La locul de muncă încep să se limpezească apele și nativul poate să dea tot cea ce are mai bun în el. Va fi o perioadă bună pe plan financiar, deoarece nativul ar putea primi un bonus la salariu sau poate primi osumă frumoasă din altă sursă. Se limpezesc apele și pe plan personal, deoarece relația cu partenerul de viață se armonizează.

Taur

Nativul Taur are parte de o săptămână liniștită, chiar dacă la locul de muncă apar sarcini noi. Acestea îl vor solicita mult pe nativul Taur, dar totul va fi dus la bun sfârșit. Apar însă ușoare neînțelegeri acasă, unde partenerul de viață face niște cheltuieli inutile.

Horoscop săptămânal 30 septembrie - 6 octombrie
Horoscop săptămânal 30 septembrie – 6 octombrie. Sursa foto: huff.ro

Gemeni

Nativii Gemeni se vor separa de acei parteneri de afaceri. Își vor securiza banii și vor găsi noi proiecte în care să investească. Această perioadă este una bună pentru investiții, deoarece acestea vor fi unele foarte inspirate. Gemenii singuri pot întâlni o persoană specială, în această perioadă.

Rac

Nativul Rac are parte de o săptămână agitată. La locul de muncă se anunță o săptămână de foc, iar șefii vor rămâne impresionați de felul în care nativul va rezolva toate sarcinile primite. Pe plan sentimental însă lucrurile nu merg chiar în situația în care ăși dorește nativul.

Leu

Nativul Leu are nevoie de schimări. Ori la locul de muncă, ori chiar în ceea ce privește aspectul fizic, Leul va face schimbări. Femeile și-ar putea schimba freza iar bărbații și-ar putea face un abonament la sala de forțe, de exemplu. Financiar, Leul va descoperi o nouă sursă de venit.

Fecioară

Fecioara va comunica mult mai bine, în această săptămână. Se va apropia și mai mult de copii, mai ales dacă urmașii lor sunt la vârsta adolescenței, când sunt nemulțumiți de tot ce îi înconjoară. Șefii sunt mulțumiți de activitatea prestată la locul de muncă, așa că te poți aștepta la o mărire de salariu.

Balanță

Este o săptămână benefică pentru afaceri. Balanțele au un fler anume în această perioadă și pot negocia foarte bine. Cel mai bine ar fi dacă ar putea să-și renegocieze chiar și salariul. Acasă însă lucrurile stau ca pe un butoi de pulbere. Partenerul de viață este nemulțumit de felul în care nativul Balanță gestionează chestiunile din gospodărie.

Scorpion

Nativul Scorpion comunică bine în această perioadă și are șanse reale să stingă niște conflicte apărute în sânul familiei. Lucrurile vor reintra pe un făgaș normal, iar armonia va domni din nou. Nativul are fler și este posibil să se implice într-un proiect de afaceri foarte bănos.

Săgetător

Săgetătorul începe să se schimbe. Nativul se adaptează foarte ușor la situațiile noi din viața sa, care în această perioadă vor fi destul de multe. Apare o persoană importantă în viața nativului sau se poate chiar întoarce, iar cei doi să reia o relație mai veche.

Capricorn

Nativul Capricorn începe să-și revină dintr-o perioadă mai proastă. Această săptămâna va fi una în care își va recăpăta forțele proprii și vor înregistra progrese atât la locul de muncă, cât și în relația cu partenerul de viață. Nativii se vor bucura de aprecierea colegilor.

Vărsător

Nativul Vărsător ăși va face noi prieteni în această perioadă, iar unii dintre aceștia le vor fi chiar parteneri de afaceri. Vor pune în aplicare un plan de afaceri care se va dovedi a fi unul foarte bănos. Așadar, soarele va răsări și pe strada lor!

Pești

Nativii Pești vor folosi această perioadă pentru a-și pune ordine în gânduri. Vor avea timp să reflecteaze la o situație în care sunt implicați de ceva vreme și chiar vor găsi o soluție miraculoasă. Acasă, vor avea parte de o surpriză plăcută din partea partenerului de viață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×