Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici. Previziuni astrologice pentru săptămâna 16-22 septembrie

Dan Suta   
în Horoscop
14/09/2019, 20:17
Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici. Previziuni astrologice pentru săptămâna 16-22 septembrie
Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici. Sursa foto: ce-spun-astrele.ro

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici, a fost realizat pentru săptămâna 16-22 septembrie 2019 în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3. Numerologul a făcut previziunile pentru fiecare zodie. Fecioarele, Balanțele, Scorpionii și Capricornii vor avea parte de o serie de surprize săptămâna aceasta.

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici: zodie cu zodie

Berbecii au o săptămână în care trebuie să își mobilizeze toate forțele, să își consolideze și poziția de acasă, din familie, dar și în societate, la serviciu. Taurii sunt extraordinari. Au o săptămână în care se produce un salt calitativ în existența lor.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Gemenii vor găsi rezolvarea lăsându-i și pe alții să vorbească. Trebuie să învețe să asculte. Racii nu au nicio problemă, nicio taină. Au o dragoste nouă, fierbinte, ceva nou, pasional.

horoscopul runelor voropchievici
Săptămâna se anunță plină de schimbări pentru multe zodii. Sursa foto: orissapost.com

Leii trebuie să schimbe macazul, iar Fecioarele să nu mai trăiască în trecut

Leii primesc o indicație: trebuie să schimbe macazul că a venit cazul! Trebuie să schimbe tactica. Fecioarele trebuie să lase la o parte toate fricile legate de trecut și necazurile. Trebuie să se pregătească pentru lucruri extraordinar de bune.

Balanțele trebuie să fie pregătite pentru o suită de schimbări majore pentru perioada imediat următoare. Scorpionii intră într-o săptămână nebuloasă. Uranus vine peste ei și le pune ordine în gândire.

Săgetătorii trebuie să aibă răbdare. Să nu forțeze mâna norocului, căci lucrurile bune vin alături de multe surprize. Capricornii au parte de momente frumoase și ei.

Vărsătorii așteaptă și ei o schimbare foarte importantă. Vine Uranus cu traista cu povești. Peștișorii sunt puși pe ceartă. E un uragan în ei. Învolburează acvariul de zici că sunt în Oceanul Atlantic. Vine o bătălie furtunoasă pentru ei, va fi o perioadă grea. Trebuie să dea dovadă de mai multă anduranță, de mai multă pregătire, de mai multă rezistență.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×