Horoscop până la finalul anului 2019. Patru zodii de femei vor scăpa de necazuri

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
11/09/2019, 16:14
Horoscop până la finalul anului 2019. Patru zodii de femei vor scăpa de necazuri
Ce zodii vor avea noroc în ultima parte a anului 2019. Sursa foto: a1.ro

Ultima parte a anului 2019 vine cu vești bune pentru cele mai multe dintre native, mai ales în ceea ce privește viața sentimentală. Patru dintre cele 12 semne zodiacale vor scăpa, însă, de necazuri în următoarea perioadă, din toate punctele de vedere.

Femeile Gemeni și Fecioară vor avea parte de succes pe toate planurile

Dacă ești născută în zodia Gemeni, ai doar motive de bucurie în ultimele luni ale acestui an, pentru că ghinionul te va ocoli, mai ales când vine vorba despre viața profesională. Noile oportunități de la locul de muncă îți vor aduce câștigurile financiare la care tânjești de multă vreme. În plus, relația cu partenerul de viață merge ca pe roate, iar în cazul în care nu ai întâlnit sufletul pereche, trebuie să știi că norocul îți va surâde cât de curând.

Nici doamnele și domnișoarele din zodia Fecioară nu o duc tocmai rău în lunile care au mai rămas până la sfârșitul lui 2019. Sectorul afacerilor aduce noi provocări ce se vor dovedi cât se poate de benefice, iar dragostea își va face apariția chiar atunci când te aștepți cel mai puțin. În plus, ai parte de numeroase momente liniștite în compania tuturor celor dragi.

Gemenii li Fecioarele sunt cele mai norocoase zodii ale sfârșitului de an. Sursa foto: yve.ro
Gemenii și Fecioarele sunt cele mai norocoase zodii ale sfârșitului de an. Sursa foto: yve.ro

Vești bune și pentru nativele din Scorpion și Pești

Nativele din Scorpion au la rândul lor parte de vești cât se poate de bune. Rezultatele fluctuante din prima parte a anului vor fi înlocuite în următoarea perioadă de energii pozitive, care te vor ajuta să te bucuri de succes pe toate planurile, dar mai ales în ceea ce privește viața profesională.

Dacă ești născută în zodia Pești, trebuie să știi că te așteaptă un final de an ca în povești, cu satisfacții din toate punctele de vedere. Astrele te vor ajuta să capeți mai multă încredere în propriile forțe și astfel norocul îți va surâde cu siguranță. În plus, afacerile din următoarele luni îți vor aduce mari satisfacții din punct de vedere financiar.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×