Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici, pentru săptămâna 23 – 29 septembrie. Protecție totală pentru Gemeni

Catalin Nae   
în Horoscop
21/09/2019, 20:20
Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici, pentru săptămâna 23 – 29 septembrie. Protecție totală pentru Gemeni
Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici, pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Protecție totală pentru Gemeni foto: captura Antena 3

Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul runelor, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3. Mai mulți nativi vor avea zile bune în săptămâna 23 -29 septembrie, dar există și unele excepții, totodată, acești nativi ar trebui să schimbe strategia.

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 23 -29 septembrie

Berbecul a avut o săptămână de încercări, acum va da lovitura și se va produce un salt rapid. Taurul trebuie să schimbe modalitatea de a acșioba și să abordeze altfel problemele care îi interesează. Gemenii au o săptămână de protecție totală din partea forțelor divine. Racul are o săptămână puțin mai grea, trebuie să aibă forță, putere să rezolve unele lucruri, să se hrănească bine. să mânănce mai mult.

Leul va afla foarte curând un adevăr important care îi va marca viața sau i-o va schimba. A intrat în perioada de magie. Pentru Fecioare, dacă se apucă de muncă și caută cuceriri, trebuie să facă un mic scandal. Va fi provocat la o bătălie, dar cu calm, totul se va rezolva. Balanțele vor să mai evadeze o săptămână, să își pregătească bagajele, să evadeze din cotidian. În schimb, Scorpionul este în căîutare de dragoste. Vrea si bani și muncă și relaxare.

Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici anunță o săptămână bună pentru zodii. Iată horoscopul runelor foto: captura Antena 3

Schimbări importante în viața Săgetătorilor

Săgetătorul e în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă. Vine o schimbare foarte importantă pentru ei, în habitatul lor. Capricornul trebuie să știe ce vrea să facă. Să consolideze poziția, acasă și în societate. Să accepte schimbările benefice.

Vărsătorii nu au răbdare, dar săptămâna viitoare ar trebui să aibă și să nu forțeze mâna norocului. Lucrurile bune vin pentru cei care știu să aștepte. Peștii vor avea o revigorare în toate planurile, disponibilități în planul familial și financiar.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×