Horoscopul dragostei luni, 3 septembrie 2018: ce zodie primește o invitație incitantă?

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
03/09/2018, 00:38
Horoscopul dragostei luni, 3 septembrie 2018: ce zodie primește o invitație incitantă?
Horoscopul dragostei septembrie 2018: ce zodie primește o invitație incitantă?

Horoscopul dragostei luni, 3 septembrie 2018: ce zodie primește o invitație incitantă? Începutul primei luni de toamnă aduce noi vești despre relația de cuplu. Urmează să redescoperiți vise și dorințe ce au fost lăsate în trecut.

Pentru alții se pot naște noi viziuni și pasiuni ce le vor schimba viața la 180 de grade. Unele zodii nu se bucură d eprea multe vești bune, astfel, au parte de dezechilibru și dezorientare și nu-și găsesc prea ușor liniștea.

Horoscopul dragostei luni, 3 septembrie 2018

Citește și: Ce se întâmplă dacă mâncăm carne infestată cu pestă porcină! Specialiștii vin cu explicații!

Citește și:  Schimbări importante pentru șoferi de la 1 septembrie!

Taur

Pentru nativii născuți în zodia taurului se anunță multă, multă distracție. Viața socială este de departe la cel mai înalt nivel de până acum. Un mic amânunt, trebie să îți duci la bun sfârșit responzabilitățile și să fii mai optimist și acompaniat mereu de voia bună pe are o câștigi în timpul distracțiilor.

Gemeni

E timpul pentru o nouă dragoste pentru gemeni. Uită-te bine în jur și nu îti subestima calitățile în privința flirtului. Ai parte de un început de lună foarte pasional. Toamna asta îți poi găsi perechea!

Rac

Chiar dacă sunt multe lucruri care te stresează la cumpărături, la locul de muncă, pe stradă sau în familie, nu trebuie să te cerți și cu partenerul pentru factorii exteriori. Detașează-te de lucrurile negative care te încarcă și trezește relația pe care o ai. Nu-l ignora și nu-l lăsa să aștepte prea mult.

Leu

Vrei foarte multe lucruri într-un timp prea scurt. Ai o impresie foarte proastă despre partenerul tău. Crezi că nu este în stare să te înțeleagă și să-ți ofere destul spațiu. Toamna asta trebuie să învți să fii îngăduitor. O scurtă vacanță în doi vă va putea ajuta să resuscitați relația pe care o aveți.

Fecioară

Luna asta este luna ta! Planurile îți merg foarte bine, iar relația din prezent este într-un stadiu extrem de favorabil. Nu face ceva să înrăutățești asta, o simplă aventură poate transforma relația asta frumoasă în trecut.

Balanță

Relația cu rudele, părinții sau copiii nu e una ușoară acum. Acum, mai mult decât niciodată, te poți baza pe pertenerul tău, care te va liniști și te va susține. Acesta va face orice, numai să te liniștită. Ești foarte vulnerabilă luna aceasta, evită flirturile cu ispitele masculine.

Scorpion

Petru scorpion e o perioadă bună pentru ceva liniște. Situația de nedorit e cea în care descoperi că motivul monotoniei e o lipsă de compatibilitate mult mai profundă decât părea să fie. Ai ignora-o și acum îți dă bătăi de cap. Este foarte important să reușești să-ți ții promisiunile luna asta.

Săgetător

Îți este foarte ușor să atragi atenția asupra ta. De bun augur, acum că ești singură. Poți trăi pasiuni scurte, ai liber la multe lucruri! Ai grijă să nu fie cu oricine, știi și tu că ai niște pretenții de la tine.

Capricorn

Cel mai important lucru în perioada asta este familia. Ai ales să petreci foarte mult timp acasă, cu partenerul de cuplu sau cu rudele. E timpul pentru stabilitate și echilibru în viața ta. Nu te teme să accepți lucrurile așa cum sunt.

Vărsător

Viața intimă e printre aspectele cu care nu trebuie de mult să-ți mai bați capul. Dacă nu te simți pregătită pentru o nouă legătură cu cineva, atunci e mai bine să te asculți să nu te complici. Acest lucru e mai bine pentru tine, ca să nu te păcălești.

Pești

Amintirile te chinuiesc! Chiar de la începutul lunii unele discuții te fac să-ți aduci aminte de povești mai vechi sau de discuții cu anumite persoane care au dispărut din viața ta. Luna asta ești atras de trecut. Romantismul plutește în aer pentru nativii zodiei pești, este un context prielnic pentru a vă apropia de cineva.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×