Horoscopul dragostei luni, 10 septembrie: Plăcerea tuturor simțurilor pentru balanță

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
09/09/2018, 21:48
Horoscopul dragostei luni, 10 septembrie: Plăcerea tuturor simțurilor pentru balanță
Horoscopul dragostei luni, 10 septembrie: Plăcerea tuturor simțurilor pentru balanță

Lecțiile în iubire sunt dictate de astre în horoscopul dragostei pe 10 septembrie. Frumusețea compatibilităților zodiilor se citește în astre. Află ce zodie se desparte și ce zodie are parte de dragoste nelimitată. Ce zodie are destul de multe idei încât să de îndoctrineze în pat?

Zodiacul dragostei luni, 10 septembrie

Află acum ce zodii se atrag și care își spun la revedere în clipele cele mai grele. Episoadele nebănuite de partenerii voștrii vă aduc multă negativitate. Astrele spun cele mai sfaturi cu privire la personalitățile cuplurilor.

Citește și: Prognoza meteo luni, 10 septembrie: revenim la temperaturi ridicate în prima zi de școală

Citește și: Tatăl lui Ionuț Iftimoaie a murit. Mesajul concurentului de la “Ultimul Trib“

Balanță

Plăcerea tuturor simțurilor își fac apariția pentru natizii din zodia balanței. Nu aștepta să îi cazi în așternuturi ca să o aduci la dispoziția potrivită. Are simțul umorului și prinde ideile din zbor. Fii atent la dorințele partenerei și totul va merge strună. Ia tu inițiativa!

Berbec

Aveți o viață amoroasă fructuoasă. Orice bărbat se poate bucura de așa ceva. Să vedem dacă bucuria durează și când e nevoie de numere serioase ca să simtă satisfacere. Evită să o scoți la film. Îți va pune ștampila de “nu e genul meu”. Are mare nevoie să simtă că îi aparține controlul.

Capricorn

Femeia capricorn nu arată multe, dar știe să facă! Va ajunge în patul unui bărbat destul de greu pentru că aventurile nu prrea încălzesc, Dacă știi că ai planuri serioase, fii pe fază pentru că pasiuni atât de lungi și nopți de dragoste fără sfârșit.

Fecioară

Dacă ai dat de o fecioară, nu te speria. Nu va dura zece ani ca să ajungă în patul tău, dar nici nu trebuie să te aștepți că va face dragoste cu tine după 3 întâlniri. N-ar strica să le îmbini pe amândouă.

Gemeni

Se spune des că face dragoste cu creierul. Înainte de a-i avea corpul e nevoie să-i trezești mintea. Doar așa poate fi a ta cu adevărat și, crede-mă, nimic nu se va compara cu ceea ce urmează să trăiești. Este o mare degustătoare a tot ce înseamnă preludiul.

Leu

Dacă ai întâlnit o femeie leu și ți0a căzut cu tronc ți-a venit timpul să vezi și cealaltă parte a monedei. Nu îți face griji, se pricepe de minune și chiar te încântă să o privești ca o regină de la început până la sfârșit.

Pești

Mai receptivă de atât nu se poate! Femeia pești visează cel mai mult la a-l vedea pe partenerul ei fericit. Preferă locurile romantice, aproape de natură, deci nu va spune nu iubirii pe malul mării sau chiar în apă. Nu te speria dacă trece de la o stare la alta.

Rac

Femeia rac nu e fană aventurilor de noapte, așa că nu te grăbi să o prinzi în plasă dacă nu vrei o relație pentru că o vei răni foarte tare. Adoră senzațiile fizice intense și poate ajunge la orgasm doar printr-un sărut pasional. Dacă vă știți de mulă vreme, o va tenta o partidă în iarbă proapăt cosită, undeva la munte sau chiar pe o plajă pustie.

Săgetător

Femeia săgetător este pasională până la sfârșit. Te sărutp cu foc, te dezbracă în viteză. Ar face orice ca partenerul să fie satisfăcut , mai ales că generozitatea ei este de multă vreme un mit de netrecut. Fericirea ei se leagă de fericirea ta, află cum să ajungi cât mai aproape de rai.

Scorpion

Scorpionul patronează viața amoroasă, iar nativele născute sub acest semn patronează fantaziile cele mai nebune ale bărbaților. Femeia scorpion pare ușor de cucerit. Dacă vrei să te ridici la standardele ei, ține cont și de câteva sfaturi.

Taur

Femeia taur iubește orice formă de plăcere. Conștientă de acest lucru, nu stă pe gânduri când cineva i-a căzut în gratii. Dacă te știi un tip puternic, capabil să aducă o femeie pe culmile plăcerii și care e dispus să guste plăcerea picătură cu picătură. Femeia taur nu este pudică, așa că atunci când simte că se potrivește cu bărbatuș de lângă ea se lasă pe mâinile lui și gata.

Vărsător

Femeia vărsător este ca o carte savuroasă despre sex. Are atât de multe idei încât ieși destul de “indoctrinat” în alte sexualități după ce o cunoști. Mintea ei e cea care se prinde cel mai reped. Vei vedea că nu are stare și chiar dacă fizicul nu este cel mai important plan în care să se manifeste.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×