Horoscopul dragostei duminică, 30 septembrie: intrăm în luna taurului

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
29/09/2018, 11:18
Horoscopul dragostei duminică, 30 septembrie: intrăm în luna taurului
Cele 12 zodii intră în luna favorabilă nativului taur

Zodiacul iubirii aratat de astre snunță că vine luna favorabilă taurilor. Atfel, ultimele zile ale primei luni de toamnă aduce o lună plină pentru berbec și una favorabilă pentru nativii zodiei taur. Urmează noi provocări și energii diverse pentru zele 12 zodii.

Pluto iese din retrogat, așa că aduce tranzitul lunii octombrie. De fiecare depinde cum folosește energia trasnmisă de lună, aceasta este bună, dar poate avea o întorsătură de 180 de grade, dacă nu este folosită cum trebuie și pentru ce trebuie. Totul poate fi întors în favoarea zodiilor, planeta noră iubește nativii.

Berbec

Ai nevoie de un timp liber să analizezi toate opțiunile pentru o situație care te apasă în ultimul timp. Alegerea bună pare că nu există, însă vei fi surprins. Încearcă să te odihnești din ce în ce mai mult.

Taur

Poate este o perioadă ciudată pentru tine, nu este exact ce te așteptai. Venus urmează cu pași repezi să acapareze tot și să intre retrograd în zodia scorpionului. Ai nevoie de odihnă, relaxare și meditație. Nu știi întotdeauna ce îți este bine, nu te cunoști îndeajuns de mult.

Gemeni

Ai nevoie de stabilitate și de prioritizarea lucrurilor. Nu e nevoie să minți, adevărul contează pentru tine cel mai mult, ascunzându-l vei ajunge să te minți și pe tine. Comunicarea e cheia.

Rac

Ești foarte empatic, nu știi detalii despre oameni, dar poți simți emoțiile lor. Tu ai rolul de a lumina inimile oamenilor. Ai grijă să fii responsabil zilele astea.

Leu

Toamna asta te confrunți cu dubiile din relații. Ai nevoie de timp să descifrezi mesajele celor din jurul tău. Semnalele vin spre tine, trebuie doar să fii atent.

Fecioară

Primește cu brațele deschise experiența care urmează sa vină, acestea sunt venite doar să te ajute. Învață și conservă-ți energia pentru zilele astea.

Balanță

Trebuie să îți aduci aminte de trecut! Arată mai multă empatie, și amintește-ți cum erai înainte de a avea ceea ce ai acum.

Scorpion

Nu face pași care sunt prea brutali și riscanți. Ai nevoie de momente în care să-ți tragi subfletul, gânditul în exces nu te-a ajutat niciodată la nimic, decât cânt te focusezi pe ce contează cu adevărat pentru tine pe termen lung.

Săgetător

Ești înconjurat de oameni potriviți și de energii foarte benefice. Nu trebuie să spui multe dar simți nevoia de asta. Bazează-te pe flerul tău și totul va merge cum trebuie.

Capricorn

Folosește-te zilele astea de analiza sufletească și de răbdare. Experiențele din anul acesta nu au fost ușoare, dar ai trecut tu prin lucruri și mai grele. Dedică timp relațiilor din care simți că ieși mai bogat la finalul zilei.

Vărsător

Nu ai aspecte emoționale care te preocupă, dar ajungi la armonie. Numeni nu ar trebuit să te grăbească în conversații pe care nu ești dispus să le ai.

Pești

Energia este încă joasă din cauza unor experințe din trecut. Ține minte că ai nevoie mereu să verifici mai întâi. Nu crede tot ce ți se arată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×