Horoscopul dragostei, azi 12 septembrie: problemele materiale vă obosesc!

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
11/09/2018, 12:35
Horoscopul dragostei, azi 12 septembrie: problemele materiale vă obosesc!
Horoscopul dragostei anunță zodiile că vor avea parte de la luna Neptun de romantism și sensibilitate

Află de la horoscopul dragostei, azi, 12 septemrbrie,  ce rezerva luna lui Neptun pentru nativii fiecărei zodii!  Cum ar reacționa cealaltă persoană la încercările de a stabili o relație mai apropiată? Merită? Există condiții astrale potrivite pentru a te îndrăgosti? Cât de mult influențează astrele meditațiile pentru a vă fi mai aproape spiritual?

Citește și: Horoscopul zilei de azi, 11 septembrie. Una dintre zodii riscă să piardă totul!

Citește și: Ciprian Tapota dezminte relația cu fosta lui soție, Maria Constantin! ”Nu suport să stau lângă această femeie”

Horoscopul dragostei în funcție de zodie

Astrele știu dragostea pentru horoscopul nativilor din  atmosfera generală cu privire la stările sufletești. Luna această au intrat zodiile în Neptun! Această lună favorizează romantismul și sensibilitatea. Cu toatea acestea, induce confuzie și diminuează simțul practic. Sfatul pentru toată luna aceasta, dar în special pentru ziua de miercuri, 12 septembrie, este să nu vă mai preocupați de lucrurile materiale. Lăsați ca acestea să vă acapareze, astfel uitați de lucrurile sufletești. Astăzi trebuie să amânați deciziile importante!

Berbec

Astăzi vei avea mici probleme cu colegii de muncă. Comunicarea este cheia! În schimb, viața amoroasă îți merge de minune, dar mai multă atenție nu strică niciodată. Rezumă-te la cheltuieli strict necesare în perioada asta. Ai încredere că toate se vor aranja așa cum le e locul.

Taur

Astăzi nu este o zi favorabilă pentru cariera ta. Sprijinul moral din partea partenerii contează mai mult decât oricând. Fii atent să îți rezervi restul zilei unor activități relaxante numai în compania celor dragi. Astăzi îți vei reaminti de faptul că viața chiar este frumoasă și emrită să te bucuri de orice experiență din plin. Momente excelente petrecute de oameni pe care îi iubești și care te iubesc îți vor deschide ochii la însemnătatea lucrurilor.

Gemeni

Azi se arată probleme de comunicare încă de dimineață. Încearcă să nu ai discuții în contradictoriu cu partenerul, căci vei regreta mult. Ia-ți câteva ceasuri pentru a reflecta la lucrurile care te apasă și la dorințele tale. Relaxează-te mai mult, îți creezi probleme degeaba! Privește cu ochi analititc relațiile în care ești implicta. Ai nevoie de o schimbare, o schimbare care începet îtâi de toate cu tine.

Rac

Azi nu este cea mai bună zi pentru planurile de viitor. Relația de cuplu, însă, îți poate aduce diverse satisfacții. Astăzi trebuie să profiți de liniștea naturii și să te relaxezi. E ziua întăririi conexiunilor cu cei dragi! Evită cheltuielile, împrumuturile sau oferirea cadourilor scumpe!

Leu

Ești într-o dispoziție cam proastă astăzi. Acest lucru te va împiedica puțin să te bucuri de prezența celor din jur. Dacă nu vei schimba această stare, persoana iubită se va simți iritată de tine și te va ignora. Noi treasee profesionale apar în calea ta, așa că fii deschis cu ceea ce te așteaptă.

Fecioară

Vei pregăti o surpriză pentru jumătatea ta. Vorbește cu o persoană dragă înainte de a cumpăra ceva valoros și special, ca să nu o dai în bară. Astăzi este o zi specială pentru dialogurile pe teme spirituale. Lecțiile deosebite pe care le vei primi cu ajutorul lor te vor ajuta extrem de mult în viață.

Balanță

Trăiești într-o iluzie! Încearcă să nu forțezi lucrurile în relația de cuplu și să nu pornești certuri cu persoana dragă. Deocamdată ai grijă de cheltuielile curente și de achitarea facturilor sua altor tipuri de datorii.

Scorpion

O sumă semnificativă de bani îți bate la ușă. Deja începi să îți faci planuri pentru cum ar trebui să o cheltui. Încearcă să ții cont și de părerea persoanei iubite, te va ajuta să gestionezi mai bine banii pe care îi vei avea.

Săgetător

Vei avea probleme la locul de muncă din cauza concentrării. Dar stai liniștit, lucrurile se vor schimba de la orele amiezii! Restul zilei o vei petrece într-o notă romantică, alături de persona iubită.

Capricorn

O stare proastă îți va umbri ziua încă de dimineață. Ai mare grijă să nu ăți afecteze relația cu cel drag, la muncă vei avea destule probleme. Relaxează-te și comunică mult mai mult cu jumătatea ta.

Vărsător

Planurile tale de viitor nu sunt deloc realiste. Pune-te la curent cu ceea ce este în jurul tău și nu mai visa la ceva ce n-ar fi niciodată în viața ta. Vorbește cu persoana iubită despre ce îți dorești, poate ea îți va deschide ochii. Încercați să luați împreună cele mai bune decizii.

Pești

Ești foarte sensibiș, chiar de la prima oră a zilei. Încearcă să îți petreci timpul cu persoana iubită și să meditezi la comportamentul tău. Doar tu poți să te scapi de sensibilitatea asta care îți va face la un moment dat mult rău.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×