Horoscopul dragostei, 5 octombrie: o zodie pierde un eveniment unic în viață

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/10/2018, 17:04
Horoscopul dragostei, 5 octombrie: o zodie pierde un eveniment unic în viață
Zodiacul dragostei arată ce spun astrele pentru nativi și care sunt sfaturile pentru a trece mai departe de evenimentele urâte

Ziua de vineri, 5 octombrie, aduce reproșurile din trecut în față. Remușcările vor face unele zodii să își piardă cumpătul pentru câteva momente. Trebuie să fii  încrezător și înarmat cu multă încredere în tine. Din nefericire, un nativ va pierde o șansă unică în viață. Astrele oferă sfaturi pentru toate evenimentele și situațiile apărute în viața celor 12 zodii.

Berbec

Stați excelent pe partea financiară, și investiți într-o dorință mult mai veche, pe care o credeați deja pierdută. Azi aveți o zi de neuitat cu partenerul dumneavoastră.

Taur

Vă așteaptă o zi deosebită,  o călătorie cu persoana iubită. Vă merge bine și câștigați din ce în ce mai mult.

Gemeni

Aveți șansa de a câștiga sume mari de bani, asta vă dă stabilitatea mult dorită și vă ajută să treceți într-un final la altă etapă. Trebuie să aveți parte de mai mult somn.

Rac

Problemele cu banii, statutul social și profesional sunt la nivel de top pentru nativii din zodia rac. De asemenea, și relațiile amoroase sunt la locul lor, vă veți bucura de o perioadă neașteptat de bună.

Leu

O investiție vă așteaptă la colț. Un nou proiect în familie vă va aduce profit. Veți câștiga admirație și respect în rândul colegilor de la locul de muncă.

Fecioară

Sănătatea voastră este la cote cât se poate de înalte. Puteți înfiripa o idilă cu o persoană de care nu credeați vreodată că vă veți putea îndrăgosti.

Balanță

Banii aduc fericirea pentru voi. Financiar sunteți în top, lucru ce vă face să fiți în extax. Sunteți într-o formă bună, iar mintea vă funcționează foarte bine, pentru a putea face și mai mulți bani. Viața amoroasă nu există deocamdată.

Scorpion

Veți intra în curând în posesia unei sume mari. Aveți o sănătate exemplară, iar șansa unei promovări este din ce în ce mai aproape.

Săgetător

Trebuie să fiți mai prezent pe partea iubirii. Veți avea parte de o afacere care va atinge un punct culminant la care râvneați de multă vreme.

Capricorn

Aveți parte de mult pozitivism și energie. Competitivitatea este primordială pentru capricorni.

Vărsător

Nu ar trebui să luați în considerare factorii de stres, relaxarea este cheie pentru ziua de vineri. Veți avea parte de surprize plăcute.

Pești

Debordați de fericire și energie. Aveți multe de spus prietenilor, îi încurajați în timpuri foarte grele. Vă simțiti iubit și iubiți cât de tare puteți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×