Horoscopul dragostei 26 septembrie: leul găsește rețeta armoniei

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
25/09/2018, 10:06
Horoscopul dragostei 26 septembrie: leul găsește rețeta armoniei
Trandafirii, simbolul dragostei pe care o să o descopere nativul zodiei pești, după o lungă perioadă

Zodiacul pentru iubire de azi, miercuri, 26 septembrie 2018, arată că firescul nu mai este nici el ce a fost. Orice planificare va fi amânată, iar insistențele destinului sunt din ce în ce mai clare. Veți realiza la sfârșitul zilei că veți avea și de câștigat, cu toate că aveți senzația că astăzi nu merge bine, însemnătatea situațiilor vine după. Emoțiile sunt astăzi, marți, 24 septembrie, foarte confuze.

Horoscopul dragostei în funcție de zodie

În curând va veni o lună nouă, așa că asta e motiv de bucurie pentru nativii zodiacului. Momentele prielnice se vor arăta din ce în ce mai tare. Situațiile care par nepotrivite sunt la ordinea zilei, însă nu te încrede prea tare în ceea ce vezi, toate arată defapt altfel gândite la rece.

Berbec

Astăzi te interesează mai tare starea vremii decât modul în care ești pe partea financiară, dar în curând îți vei reveni. Cu toate acestea, ești fericit, iar partenera ta de viață te cunoaște prea bine.

Taur

Ziua de miercuri îți aduce un flux de știri pozitive. Ești extrem de împlinit pe plan financiar, iar cariera ta este în vârful în care ți-ai dorit.

Gemeni

Azi trebuie să eviți neapărat un conflict cu socrii tăi. Îți dau de cap de multă vreme, dar pentru binele familiei ai face bine să nu te mai cerți cu ei pentru orice. De asemenea, există un risc crescut de accidente la locul de muncă.

Rac

Miercuri, 26 septembrie, vei deține o energie extraordinară. Vei fii fericit peste măsură și te vei bucura de lucrurile mici.

Leu

Leul pe 26 septembrie va găsi rețeta armoniei mult căutate. Începeți să vă controlați pornirile, lucru vizibil mai bun pentru viața voastră.

Fecioară

Șocul veștilor primite de la partenrul de viață e imens. Nu vă așteptați să vă înșele, aveți o perioadă grea de dus, însă o treceți cu demnitate.

Balanță

Balanța nu are noroc în ziua de marți. Dragostea e greu de găsit pentru nativii zodiei. Acetia vor trece printr-o perioadă lungă de nesiguranță de sine.

Scorpion

Scorpionii vor avea parte de un ajutor incredibil oferit de la un vechi prieten. Destinul vostru personal nu va avea schimbări drastice. Trebuie să te bucuri mai mult de ceea ce ai!

Săgetător

Trebuie să alegi mai bine persoanele care te înconjoară. Repuutația voastră contează mult de mai bine de 5 ani, așa că nu o dați în bară acum. În sfârșit ați ajuns cineva, nu dați cu piciorul.

Capricorn

Azi, 26 septembrie, e ziua în care crește abilitatea de muncă. Job-ul vorstru este mai important decât viața personală, de aceea sunteți singur de multă vreme, dar vă și place sa fiți egoist.

Vărsător

Ziua de miercuri aduce cu ea o anumită persoană. Nu grăbiți lucrurile, ceea ce este firesc este și corect!

Pești

Spontaneitatea te urmărește astăzi! Vei achiziționa multe haine care te vor ajuta să-ți schimbi radical stilul. Ești cu un pas mai în față de noul tu. După toate acestea, îți vei găsi persoana potrivită pentru tine.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×