Horoscopul dragostei 20 septembrie 2018: probleme în iubire pentru berbec

în Stiri mondene
19/09/2018, 15:16
Horoscopul dragostei 20 septembrie 2018: probleme în iubire pentru berbec
Horoscopul dragostei 20 septembrie 2018

Astrele arată dacă și cine are noroc în dragoste pe 20 de septembrie. Horoscopul este bazat pe teoria că planetele au un efect puternic asupra caracterului, personalității și destinului tău. Zodiacul dragostei știe norocul fiecărei zodii în dragoste și relații cu partenerul și cu ceilalți din jur.

Horoscopul dragostei în funcție de zodie

Ce zodii se despart și ce zodii au șansa se se împace, ori cum pot face ca relația lor cu cei dragi să arate mai bine. Lucrurile scârțâie pentru unii nativi, dar asta nu e motiv să renunți. Lucrurile stricate trebuie reparate, nu aruncate!

Berbec

Partenerul tău trebuie să aibă azi nevoie de spațiu. Jumătatea ta este absentă și mult prea visătoare. Această cauză te face să vrei să eviți tot ce ține de ea. Ar fi mai bine ca, pentru moment să îți vezi de ale tale și să ai timp de gândire. Vei vea că mâine va fi mai bine.

Taur

Azi îți merge foarte bine pe plan sentimental. Ai ocazia să impresionezi o persoană care te fascinează de mult timp. Disuțiile de început vor fi stângace, dar se vor redresa și totul va veni în mod natural. Aveți mai multe lucruri în comun decâr credeai.

Gemeni

Azi îți vin în ajutor câțiva prieteni care te vor ajuta să-ți depășești momentul petrecut cu cîteva clipe în urmă în relație. Ai senzația că ai pierdut totul. Probabil ți-ai pierdut orice speranță de a mai întâlni pe cineva. Lucrurile se întâmplă așa cum trebuie, așa e cel mai bine.

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea se bucură din plin de luna de miere

Citește și: Care va fi întrebarea de la referendumul pentru definirea familiei

Rac

Azi trebuie să experimentezi tot! Poți să îți schimbă look-ul, să te vopșești într-o culoare nebună, să te îmbraci altfel decât îți este obișnuit. Rezultatul final poate să atragă o persoană total diferită de tine cu care să te simți extrem de bine.

Leu

Azi ești mai mult sălbatică decât originală. Azi ești ceea ce n-ai mai fost de multă vreme, ești aventuroasă! Ai șansa de a te pune într-o lumină diferită și de a afișa o altă imagine decât cea dintotdeauna. Nu trebuie să schimbi felul în care arăți, ci doar câteva aspecte legate de atitudine.

Fecioară

Azi ai șansa de a cumpăra un cadou mic, simbolic, pentru partenerul de cuplu. Acesta îți va apărea în cale și va fi exact ceea ce aveai nevoie pentru a-l face fericit. Îl vei impresiona foarte mult cu acest lucru. Ești foarte norocoasă azi!

Balanță

Azi e o zi foarte ciudată pentru tine, iar tu te comporți la fel cum arăți. Parcusul acestei zile va aduce o posibilă relație. Profită de această situație și bucură-te de compania celuilalt.

Scorpion

Ziua de astăzi va fi memorabilă! O să fii surprinsă când un prieten te va anunța de faptul că are sentimente serioase pentri tine de mult timp, deși tu nu ai fi suspectata asta. Dacă vei putea trece peste acest șoc, atunci dă-i o șansă de ce să îți arate ce simte cu adevărat la o cină în doi.

Săgetător

Evenimentele ce se vor petrece azi nu pot fi descrise ca fiind de natură romantică. În prima secundă te poți afla în preajma partenerului tău, iar în următoarea poți rămâne singur. Emoțiile sunt astăzi prea confuze. Oferă-ți timp să asimilezi totul și să înțelegi de unde vin aceste trăiri.

Capricorn

Azi te așteaptă mari surprize. Este posibil să întâlnști pe cineva din trecut la locul de muncă. Dacă te poți controla este posibil să fii mai mult decât încântat de această vizită. Vei descoperi persoana aceasta și va începe să-ți placă enorm.

Vărsător

Te așteaptă o altă viziune a imaginii viitorului tău, una pe care nu ai fi crezut că o vei vedea vreodată. Partenerul tău dorește ca relația voatsră să crească mult, vrea să faceți lcururi pe care nu le-ați mai încercat niciunul din voi, astfel să vă legați mai mult decât înainte.

Pești

O zi plină de entuziasm te așteaptă. Tu și partenerul de cuplu faceți o pauză foarte bine meritată de la atâta rutină. Încearcă orice include un strop de adrenalină. Veți învăța amândoi să vă apreciați mult mai mult unul pe celălalt.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×