Horoscop zilnic vineri, 4 octombrie 2019. Gemenii și Scorpionii sunt prinși pe picior greșit

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
03/10/2019, 17:00
Horoscop zilnic vineri, 4 octombrie 2019. Gemenii și Scorpionii sunt prinși pe picior greșit
Horoscop 4 octombrie 2019. Sursa foto: orissapost.com

Potrivit celu mai nou horoscop, cel de vineri, 4 octombrie 2019, Gemenii și Scorpionii vor fi prinși pe picior greșit. Cât despre celelalte zodii, acestea vor avea parte de un început de weekend destul de promițător din multe puncte de vedere. Descoperă în rândurile de mai jos principalele provocări ale acestei zile.

Horoscop 4 octombrie pentru Berbec

Berbecii pun mare preț pe prietenie și descoperă cine sunt oamenii în care merită să aibă încredere. Pentru acești nativi, weekendul va începe cu multe surprize din punct de vedere emoțional, unele plăcute, însă.

Taur

Taurii primesc telefoane de la persoane din străinătate. Vor primi niște vești extraordinare din punct de vedere profesional. Lucrurile evoluează în bine pentru aceștia.

horoscop 4 octombrie 2019
Peștii vor fi destul de debusolați și neprietenoși. Sursa foto: Daily Express

Gemeni

Gemenii sunt prinși pe picior greșit. Unele lucruri pe care le fac nu se reflectă în realitate așa cum trebuie. Au nevoie de mai multe certitudini.

Rac

Racii dezvoltă niște pasiuni noi, niște hobby-uri din care își dau seama că pot scoate bani frumoși. Trebuie să se ambiționeze nițel mai mult, doar atât.

Leu

Leii primesc laurii meritelor sale în această zi. Le este recunoscută munca pe care au întreprins-o până acum. Vor avea parte de o zi excelentă.

Fecioară

Fecioarele au un weekend plin din toate punctele de vedere. Ziua va fi una plină de activități. Vor avea atâtea lucruri de făcut încât nu vor simți deloc oboseala.

Horoscop 4 octombrie pentru Balanță

Balanțele duc tot greul în spate chiar și acum când toată lumea se pregătește pentru sfârșitul de săptămână. În loc să se relaxeze, acești nativi vor fi extrem de ocupați.

Scorpion

Scorpionii primesc niște avertismente de la karmă. Sunt prinși și ei pe picior greșit și trebuie să facă față unor situații care sunt, aparent, fără ieșire.

Horoscop 4 octombrie pentru Săgetător

Săgetătorii își caută noi aliați, oameni care să îi susțină într-o cauză pentru care luptă de o bună bucată de vreme.

Capricorn

Capricornii se simt ușor excluși din anumite cercuri sociale doar pentru că ei gândesc diferit. Trebuie să se mobilizeze ceva mai mult și să renunțe la astfel de teorii.

Vărsător

Vărsătorii petrec timp prețios alături de familie și prieteni. Este o zi de taclale și voie bună.

Horoscop 4 octombrie pentru Pești

Peștii au parte de o zi destul de neprietenoasă. Nimic nu va fi pe placul lor. Lucrurile vor lua întorsături destul de neașteptate.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×