Horoscop zilnic vineri, 30 noiembrie: o zodie suferă

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
29/11/2018, 20:52
Horoscop zilnic vineri, 30 noiembrie: o zodie suferă
Iată ce spun astrele pentru ziua de 30 noiembrie!

Horoscopul de astăzi, vineri, 30 noiembrie, arată că zodiile vor avea parte de vești bune, însă una din ele va suferi destul de tare. Aceasta ar trebui să țină cont de faptul că nimic nu este întâmplător și că toate au o rezolvare, dar mai ales că suferința aduce după ea bucurie mare.

„Suferinţa este un impuls către acţiune. Ea este un mare învăţător, dar nimeni nu vrea să fie elevul ei, e călăuza care ne însoţeşte în urcuşul care transformă animalul în om.Dacă suferinţele noastre slujesc fericirii celor pe care îi iubim, mai sunt ele suferinţe?”

Horoscop zilnic vineri, 30 noiembrie: berbecii sunt fericiți

Astrele indică pentru cele 12 zodii pentru astăzi, vineri, că trebuie să se bucure de orice situație și să învețe din orice, pentru că asta va duce la evoluția acestora cu adevărat. Unii dintre ei au numai motive de bucurie, iar alii au parte de situații critice. Nicio grijă, ei se vor bucura de câștig mai apoi. Aflăce au indicat astrele pentru cele 12 zodii ale horoscopului.

Berbec

Berbecii ar trebui să se bucure de ziua de astăzi, căci va fi superbă. Ai tot timpul de partea ta pentru a te gândi la sufletul tău. Această atitudine îți va aduce în timp lucruri multe de câștigat.

Taur

Azi încerci din răsputeri să te concentrezi strict la un proiect foarte important pentru tine. Azi trebuie să prioritizezi bine lucrurile și să faci mai mulți pași înainte. Fă-ți curaj! Azi trebuie să ai multă încredere în abilitățile și ideile tale!

Gemeni

O să vezi că planurile tale eșuează. Din păcate, te vei trezi cu o surpriză destul de neplăcută. O situație care se tot modifică va fi în prim plan la tine. Încetează să-ți mai planifici lucruri, lasă-le să se întâmple de la sine.

Rac

Ești puternic, mult mai mult decât ai crede. Din nefericire, cineva din jurul tău încearcă mereu să te intimideze și să te facă să crezi că nu ești priceput la un lucru anume. Ai un as în mânecă. Scoate-l când va fi cazul!

Leu

Azi ești primul vizat pentru o problemă în amor. Poate nu va fi nimic într-adevăr grav, dar ție ți se va părea ceva imens și-ți vei plânge de milă fiecărui prieten în parte. Te așteaptă niște emoții mari de tot.

Fecioară

Ești încurajat din toate părțile, iar asta te face să ai mai mult curaj și să fii bazat. Azi ai câteva idei pentru afacerile tale, astfel că alegi să vorbești deschis cu șefii tăi, ca să puteți începe demersurile.

Balanță

Ai parte de ceva situații urâte, ceva ce nu ți-ai fi dorit, pentru că nu ești chiar așa obișnuit cu greul. Vei avea parte de multe eșecuri, dar nu uita, dacă știi să iei ce e mai bine din ele, vei învăța să îți cultivi răbdarea.

Scorpion

Ar trebui să nu te iei după judecățile lumii. Ai ajuns deja la un punct destul de sensibil. Ai acumulat experiență, nu mai ești ceea ce ai fost, doar că ei continuă să se lege de ce ai făcut rău, pentru că nu știai. Nu te mai lua după ei, de asemenea, te acuză pe nedrept de multe ori. Ai răbdare cu ei, o să afle în curând cine ești.

Săgetător

Nu trebuie să apleci urechea la răutățile și criticile altora. Nu meriți ceea ce văd ei din tine, tu nu ești așa. Tu cunoști mai bine ce ai făcut și cum gândești, doar tu poți să te judeci.

Capricorn

Ești deseori nevoit să faci compromisuri, din păcate, ele dor de cele mai multe ori. Înreabă-te dacă nu cumva poți acționa și altfel? Nimic nu e întâmplător! Așa îți dorești să fie viața ta sau vrei să o schimbi?

Vărsător

Ai în fața ta un nou început. Ești plin de optimism și ești liber să îți expimi cât de mult poți fericirea. Speranțele tale sunt mari, iar dorințele tale se vor materializa la capătul firului. Fii încrezător pe cât posibil!

Pești

Ești pus pe învățat și pe informare multă despre un anumit domeniu. Detaliile fac diferența, nu uita! Vei ajun ge într-un final să ai succes și să te afli pe primele trepte. Trebuie să te relaxezi și să privești cu încredere.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×